dubrovnik objavljeno: 1. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. lipanj 2008. U zemljišniku vjerovatno greškom nije u potpunosti provedena ostavina za mojim pretkom (nisu povućene sve čestice). Moj predak je i dalje upisan u zemljišne knjige kao vlasnik više čestica. Posjedujem sva rješenja o nasljeđivanju prema kojima bi morao nasljediti 1/5 njegove imovine. Ostali nasljednici se ne pojavljuju, što je vidljivo iz čestica koje su uredno nasljeđene ( vjerovatno su umrli, ne znam jesu li oni imali nasljednike). U katastru su treće osobe upisane kao posjednici (osobe nisu nasljednici). Molim savjet što učiniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Pokrenite postupak za naknadno pronađenu ostavinu iza vašeg predka. Prijedlog podnesite sudu gdje se vodila prva ostavina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.