numlock objavljeno: 3. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. lipanj 2008. Molim za pomoć, naime zanima me gdje se podnosi prijava za uvredu, i kako to kod nas ide, rješava li se to uopće ili sudovi takve stvari ne doživljavaju ozbiljno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 3. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2008. Za prijetnju teškom tjelesnom ozljedom ili smrću oštećenog ili bliske osobe progon se vrši po prjedlogu - kaznenoj prijavi upućenoj policiji ili državnom odvjetništvu. Za blaže prijetnje se progon vrši po privatnoj tužbi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ameba odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. Kazneni postupak za kazneno djelo uvrede pokreće se po privatnoj tužbi. Dakle pritvatnu tužbu morate podnijeti nadležnom općinskom sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 4. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2008. UH Tek sam sada skužio da sam pisao o prijetnji. Umor čini svoje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cifi odgovoreno: 22. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2008. Privatna tužba se podnosi u roku od 3 mjeseca od saznanja za kazneno djelo i počinitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.