laufer31 objavljeno: 6. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. lipanj 2008. Molim vas da mi objasnite postupak razvoda braka u sljedecem slucaju. Supruga i ja sklopili smo brak prije pet godina u SAD-u i brak sam takoder prijavio u RH-koj pomocu vjencanog lista iz drzave u SAD-u(Apostile).Time mi je izdan vjencani list u RH. Moja supruga nije drzavljanin SAD-a niti Republike Hrvatske i u ovom trenutku zivi u drzavi gdje je rodena. Moje pitanje je koji je postubak razvoda braka ako moja supruga nije fizicki prisutna u RH i nikada nije ni zivjela. Ja sam drzavljanin Hrvatske sa prebivalistem u Hrvatskoj i tokom braka boravio sam u zemlji odakle je moja supruga s obzirom da sam radio u inozemstvu. Da li ja mogu osobno raskinuti brak u Hrvatskoj uz pomoc odvjetnika koji bi me zatupao. Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.