lulu9 objavljeno: 9. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. lipanj 2008. Dakle ovako: pred razvodom smo. Papiri još nisu predani, razgovaramo i dogovaramo se oko sporazumnog. Imamo malodobno dijete. Ja namjeravam s djetetom kod mojih roditelja u stan. Ja želim što prije kupiti stan u kojem ćemo živjeti ja i dijete (ne znam koliko ću izdržati sa svojima). Na sebi nemam nikakvih nekretnina, samo svoj auto. On također nema na sebi nekretnina, već drugi auto. Kad mogu krenuti (zaključiti kupoprodajni ugovor) u kupnju stana, a da nedajbože u brakorazvodnoj parnici ostanem bez njega (podjela pola pola)? Je li treba presuda biti pravomoćna ili može se ići u kupnju i kad su papiri o sporazumnom r. predani na sud? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 10. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2008. Članak 248. Bračna stečevina je imovina koju su bračni drugovi stekli radom za vrijeme trajanja bračne zajednice ili potječe iz te imovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.