scoperta objavljeno: 13. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 13. lipanj 2008. Dajte kolege koju riječ o presudama... Šta sve trebam pogledat, budući da se dan d bliži velikom brzinom, a ja naravno to ostavila za zadnje. Da ne spominjem da inače radim u gospodarstvu i da se nikad ni nisam srela s takvim stvarima... Koji se predmeti vrte? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sretno_položeni odgovoreno: 13. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2008. Ja imao smetanje posjeda iz građanskog i nedozvoljenu uporabu autorskog djela iz kaznenog (što se i ispitivač iznenadio, to djelo valjda nije baš često u djiru)... Šta trebaš pogledat? ništa, uzmi one zakone koji ti trebaju za građansko ili kazneno, ovisno o danu, i nekoliko tona presuda od kojih će ti trebat samo par, a ionako ćeš prelistat i ono što će imat druge kolege na ispitu, tako da ćeš valjda nać nešto slično tvom predmetu. I da, uzmi odvj tarifu za građansko zbog računanja troškova...Ja sam to bio zaboravio uzet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.