marthina objavljeno: 17. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 17. lipanj 2008. pozdrav, maloprije sam dobila poziv, imam dsi 01.07. ide li još netko na taj rok? posebni dio mi je odnosi s javnošću i protokol... ne mogu vjerovati da imam samo dva tjedna za spremiti se, molim utjehu: je li to dovoljno vremena? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
karmeni odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Prije 14 dana sam položila DSI i mogu ti reći da su ti dva tjedna sasvim dovoljna ako polažeš za srednju stručnu spremu. Ispitivači (barem oni kod kojih sam ja bila su više nego super), uopće ne gnjave i ne maltretiraju. Sve ovisi u koju grupu upadneš i kod koga ideš polagati. Uči iz skripte s interneta, a pitaju pitanja sva koja su na Legalisu. Ako znaš odgovoriti na pitanja, onda je prolazak siguran. Ako trebaš pitanja mogu ti poslati napiši na koji mail. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 23. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2008. a sto si po struci? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marthina odgovoreno: 24. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2008. diplomirani novinar... VSS, radim u Gradu kao službenik za informiranje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mamia odgovoreno: 1. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. srpanj 2008. Molim te možeš li poslati meni pitanja na mail? Ispit je sutra! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.