Ivica1 objavljeno: 18. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. lipanj 2008. Poštovanje kolege branitelji i drugi! Evo, samo što sam se učlanio na ovaj kvaliteten forum več imam pitanje na koje možda negdje i postoji odgovor no ja ga nisam našao. Dakle:- ako prodajemo, prodajemo li udjele zajedno s njihovom vrijednošću ili samo njihovu vrijednost?! Hipotetski, ako imam 100 bodova (1 udjel) koji vrijedi npr 600 Kn i u Erste ga prodam, jesam li prodao i svoje učešće u DR-u i Fond me zauvijek briše kao branitelja ili mi taj 1 udjel ostaje- samo što nakon prodaje vrijedi 0,00 Kn, ali će u budučnosti kad prođe privatizacija HeP-a, HŽ-a i dr. njegova vrijednost narasti na, evo neka bude opet, 600 Kn? Tako bi, dakle, oni koji nisu prodavali imali hipotetsku vrijednost jednog udjela 1200(+- vrijednost INA-e i HT-a na burzi), a ja koji sam prodao, samo novododanu od navedenih od 600KN?? Moja logika i nadanja vuku prema drugoj opciji, ali... Zna li netko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 19. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2008. prodajom svojih udjela npr t-coma i ine ne gubiš pravo na udjele koji dolaze i vrijedit će ti permamentno sa tvojim bodovima. dakle sve što ćeš izgubiti je dividenda od prodanih udjela. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.