Jump to content

Imovina u braku??!!!

anonimno

Preporučene objave

U braku sam 17 godina.Od samog početka nije "štimalo" ali ja sam se nadala.

Imao je druge i sa drugima djecu.To mi je sada manje važno.

1997 smo uselili u kuću koju smo zajedno stekli u braku!Ja sam 1997 digla kredit za dovršenje iste ,ali sam u međuvremenu ostala bez posla.Unatoć tomu kredit sam plačala novcem koji mi je on slao!

Uglavnom kuća je na vlasničkom listu glasila na njegovo ime 1/1!!Nedavno je ON zatražio da potpišem sporazumni razvod.Kad sam postavila pitanje kuće rekao je da se obratim njegovom ocu, jer on je vlasnk kuće.Na službenim stranicama Ministarstva pravosuđa sam na vlasničkom listu ustanovila da je zaista sada vlasnik kuće njegov otac 1/1!!

Što sad?Kakve su mi šanse da ja nešto dobijem??On je kuću bez mog znanja prepisao na oca!!

Pomozite!!!

Dijeli na drugim stranicama

U trenutku podizanja kredita vlasnik kuće bio je moj suprug, taj kredit je bio namjenski ,za dovršenje kuće.Kredit sam digla ja i uplatnice i sad stižu na moje ime i ja uredno plaćam!Na vlasničkom listu i dalje stoji "teret" banke , jedino što se promjenilo(na moju žalost) je vlasnik!!To sad više nije moj suprug nego njegov otac!!On je kuću prepisao bez mog znanja, a ja nisam mogla svakih nekoliko dana "vaditi" novi vlasnički list, Zar ne?!

Mogu li ja nakon rastave do svog dijela??To je pitanje!

• 1 godina kasnije...

Kvazipaulijana.

Ovdje bi pomogla jednostavna tužbica u kojoj bi se utvrdlilo da ste vi (na temelju zakona) suvlasnici predmetne nekretnine za određeni dio te u kojoj bi sud naložio brisanje njegova upisanog u zemljišne knjige prava vlasništva na predmetnoj nekretnini za taj Vaš dio te upis tog prava u tom dijelu na Vaše ime.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija