andjelakk objavljeno: 18. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. lipanj 2008. Dečko i ja smo kupili stan,međutim svi papiri se vode na njega! dio stana je kupljen za gotovinu (koju je dobio nasljedstvom) a dio na kredit! Na stanu je hipoteka ! Sada bi htjeli da on prebaci pola stana na mene ili da sklopimo ugovor o dosmtnom ili doživotnom uzdržavanju! Što da radimo? Koja nam je najbolja varijanta i najisplativija? Molim odgovor! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Mislim da uzdržavanje u vašim mladim godinama neće proći! Niste spomenuli jeste li ostvarili uvjete za izvanbračnu vezu ( min. 3 god, zajedničko dijete)? Ako jeste imate osnove tražiti upis izvanbračne stečevine ili/i napraviti darovanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.