rafael-sb objavljeno: 22. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. lipanj 2008. imam duga na diners kartici oko 10tisuća kuna i dobio sam njihov brzojav da pokreću kazneni i ovršni postupak protiv mene.dobre ljude molim za savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 23. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2008. Dobri čovječe, postoje Božje zapovjedi, Ljudske zapovjedi te najnovije Bankovne zapovjedi. Pošto prve dvije vrste vjerojatno znaš Bankovna glasi: Trošite što više, po mogućnosti sa odobrenim minusom da vas oderemo sa kamatama, trošite i u nedozvoljeni minus da Vas oderu Sud i advokati- BTW advokat će vam za 10 minuta razgovora opaliti 500 kn + 380 za prvo ročište, ni okom da trepne. A dali vam se uopće isplati uzimati advokata? Naravoučenije: Prostri si pokrivač koliko si dug! Bolje uzeti kraćeg, zimu ćeš nekako pretrpit, ako uzmeš jako dugog i toplog, kratko će trajati osječaj blaženstva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.