Festivalac 0 objavljeno veljača 11, 2016 Podijeli objavljeno veljača 11, 2016 Molim vas da mi netko pošalje noviju verziju skripte za opći dio državno stručnog ispita. e-mail: denisk.hrv1@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
LEOPARD3 0 objavljeno veljača 15, 2016 Podijeli objavljeno veljača 15, 2016 poozz, da li netko ima skriptu sa svim zakonima za opći dio državnog ispita ua područje lokalne i regionalne samouprave? pa poslati na mail: marina-gogic@net.hr hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
fmolly 1 objavljeno veljača 15, 2016 Podijeli objavljeno veljača 15, 2016 poozz, da li netko ima skriptu sa svim zakonima za opći dio državnog ispita ua područje lokalne i regionalne samouprave? pa poslati na mail: marina-gogic@net.hr hvala sta ce ti skripta sa svim zakonima? na ministarstvu uprave imas sva pitanja i odgovore Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
LEOPARD3 0 objavljeno veljača 15, 2016 Podijeli objavljeno veljača 15, 2016 zato što osim pitanja i odgovora treba znati i zakone za svaki predmet koji tamo pišu......... Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
shopica 0 objavljeno veljača 17, 2016 Podijeli objavljeno veljača 17, 2016 Hej ekipo, molim vas ako netko ima novu skriptu (ne pitanja sa min. uprave) da mi posalje na icepack99@gmail.com tnx Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
SDoky 0 objavljeno veljača 17, 2016 Podijeli objavljeno veljača 17, 2016 Pozdrav svima, da li bi mi netko mogao poslati skriptu za posebni dio - financije na mail dodich_1@hotmail.com Unaprijed se zahvaljujem i sretno svima! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
MalaMartina 0 objavljeno veljača 19, 2016 Podijeli objavljeno veljača 19, 2016 Molim vas da li bi mi netko mogao poslati novu skriptu za opći dio ispita, te skriptu za posebni dio ispita Financije? Molim vas, zbilja sam u panici Ažurirano Moj mail je martinagrubisic89@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
2609kiki 0 objavljeno veljača 25, 2016 Podijeli objavljeno veljača 25, 2016 Molim vas da mi netko pošalje najnoviju cijelu skriptu (opći i posebni dio) za VŠS i za VSS. Stručno odrađujem u hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje pa ako ima nešto dodatno. Hvala Mail: anemary@net.hr Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
tinica102 0 objavljeno veljača 25, 2016 Podijeli objavljeno veljača 25, 2016 Ako netko ima sto noviju skriptu za DSI ( ne pitanja sa stranice min. uprave) molim lijepo da mi posalje ili se javi na mail.: tinica102@gmail.com Hvala puno! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Mina97 0 objavljeno ožujak 16, 2016 Podijeli objavljeno ožujak 16, 2016 Ako neko ima skriptu iz mirovinskog osiguranja za DSI, molim ljepo da mi posalje na mail okamigod216@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Marija421 0 objavljeno ožujak 17, 2016 Podijeli objavljeno ožujak 17, 2016 Molim vas da mi netko pošalje noviju verziju skripte za VSS za opći dio državno stručnog ispita i posebni dio za Financije. Punoooo hvala! e-mail: mariaposaric@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zlata95 0 objavljeno ožujak 17, 2016 Podijeli objavljeno ožujak 17, 2016 Pozdrav, može li mi netko poslat najnovije skripte za opći dio državnog stručnog ispita za SSS? Mail: salinoviczlata95@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zagorka23 0 objavljeno ožujak 17, 2016 Podijeli objavljeno ožujak 17, 2016 Pozdrav, može li mi netko poslat najnovije skripte za opći dio državnog stručnog ispita za SSS? Mail: salinoviczlata95@gmail.com Ne treba ti skripta. Uči po pitanjima sa Ministarstva uprave. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
brann 0 objavljeno ožujak 18, 2016 Podijeli objavljeno ožujak 18, 2016 Može i meni ta skripta za DSI, visoka stručna sprema branimir.bosancic@gmail.com Zahvaljujem se puno. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
stipe.vukorepa 0 objavljeno travanj 1, 2016 Podijeli objavljeno travanj 1, 2016 Evo poslao sam ti skriptu na e-mail. novijeg je izdanja pa sretno sa učenjem Molim Vas da mi pošaljete ( ako imate ) skripte za državni završni rad Unaprijed hvala Stipe Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
vilya 0 objavljeno travanj 11, 2016 Podijeli objavljeno travanj 11, 2016 Položila prije par dana pa evo i mojih dojmova: Referent za katastarske poslove posebni dio: Pismeno: Imali smo 2 zadatka o promjenama na zemljištu, iz kojih je trebalo popuniti prijavni list, napisat nacrt rješenja i popis promjena (koji nitko nije napisao a neki nisu ni rješenje) dok su geometri trebali napraviti izračun nekih točaka. Imate vremena koliko hoćete, i može se prepisivati iz svega šta imate sa sobom (ja sam slučajno imala 1 rješenje i u potpunosti sam ga prepisala) Nakon pismenog išli smo na usmeni kod tri ljubazna ispitivača koji nisu previše ni gledali šta sam napisala i ispitivali me šta sam radila u katastru. Kako se zove zakon o katastru, nazivi elaborata, kako je na moru itd... Nakon toga je išao opći dio: Svaki ispitivač 2 predmeta osim EU Ispitivač ima ispred sebe popis pitanja i pita 3 od njih, znači može biti bilo koji, ali nema ništa dodatno osim pitanja sa stranice ministarstva uprave. Zato se nemojte zamarat i učit cijele zakone! Svi ispitivači su super, dosta pomažu i stvarno se treba potrudit da padneš Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
KKPTina 0 objavljeno svibanj 6, 2016 Podijeli objavljeno svibanj 6, 2016 ima li netko skriptu za posebni dio financije - proračunski sustav?? plizz na kristina.kozar.perez@gmail.com hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
elizabeta1991 0 objavljeno lipanj 8, 2016 Podijeli objavljeno lipanj 8, 2016 Poštovanje, Zamolila bih nekog da mi pošalje skriptu za polaganje državnog stručnog ispita - socijalni radnik na mail: crnogoracjosip@gmail.com Unaprijed hvala LP Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
barkley19 0 objavljeno lipanj 29, 2016 Podijeli objavljeno lipanj 29, 2016 Pozdrav!Bio bi zahvalan ako bi mi netko mogao poslati skriptu za posebni dio iz područja imovinsko-pravnih poslova na mail: tonybarkley19@gmail.com unaprijed se zahvaljujem ! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Jelena90 0 objavljeno srpanj 2, 2016 Podijeli objavljeno srpanj 2, 2016 Pozdrav, Dali ima netko da polaze posebni dio dsi za lučko i izvan lučko područje, jel postoji kakva skripta ako ima molila bi ako mi se moze posalje na mail jelenakusalo4@gmail.com. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
delhahar 0 objavljeno srpanj 25, 2016 Podijeli objavljeno srpanj 25, 2016 Pozdrav, molio bih nekoga tko ima noviju skriptu za DSI - Opći dio (za VSS) da mi ju pošalje na mail delhahar@gmail.com Hvala unaprijed i lijep pozdrav Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
juricafin 0 objavljeno kolovoz 9, 2016 Podijeli objavljeno kolovoz 9, 2016 pozdrav, ako možes i meni poslati na juricakranjec33@gmail.com, bio bih ti jako zahvalan Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
plavo more 0 objavljeno rujan 6, 2016 Podijeli objavljeno rujan 6, 2016 i meni isto treba,poslati na sania.halta8@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
seka555 0 objavljeno rujan 10, 2016 Podijeli objavljeno rujan 10, 2016 Pozdrav. Molila bih ako ima tko skriptu za sudskog zapisničara, hvala najljepša! cheshi.vujcha@gmail.com HITNO BI BILO :-) Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
seka555 0 objavljeno rujan 10, 2016 Podijeli objavljeno rujan 10, 2016 Pozdrav, molim ako imas skriptu, ako si dobila, mozes proslijediti na cheshi.vujcha@gmail.com? hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ninalina 0 objavljeno rujan 20, 2016 Podijeli objavljeno rujan 20, 2016 pozdrav! molila bih ako netko ima skripte za DSI mirovinsko osiguranje da mi pošalje (rinekoi@outlook.com) hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
dadaa13 0 objavljeno rujan 21, 2016 Podijeli objavljeno rujan 21, 2016 Bok, i meni bi trebali svi materijali za polaganje drzavnog, HITNO!! ) Inace sam strucno odradila u Inspektoratu rada pri Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, strucni referent, SSS. Pa ako ima koja dobra dusa da mi posalje sve na mail dadasglambazaar@gmail.com ... i ako je tko raspolozen da mi odgovori na par pitanja, nek se javi... hvala puuuno!! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ines31 0 objavljeno rujan 29, 2016 Podijeli objavljeno rujan 29, 2016 Pozdrav dali ima netko novijih skripiti za dsi, pri završetku sam stručnog pa bi mi svaka informacija dobro došla, pogotovo ako je netko radio u katastru. Hvala unaprijed svima Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
kvarezma17 0 objavljeno listopad 3, 2016 Podijeli objavljeno listopad 3, 2016 Pozdrav svima, da li bi mi netko mogao poslati skriptu za posebni dio (VSS) - financije na mail jstanic1988@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem i sretno svima! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Jeanne_ 0 objavljeno listopad 3, 2016 Podijeli objavljeno listopad 3, 2016 Pozdrav! Molila bih da mi netko pošalje skriptu za opći dio DSI (sss) na janimatic88@gmail.com . Zahvaljujem unaprijed! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ivuška 0 objavljeno listopad 4, 2016 Podijeli objavljeno listopad 4, 2016 ako nije problem i ja bi isto skriptu za stručni ispit ..e-mail mi je ivasmolcic@net.hr i ako neko ima o EU dobru skriptu bila bi jakooooo zahvalna Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
n0p 0 objavljeno listopad 10, 2016 Podijeli objavljeno listopad 10, 2016 Pozdrav, može i meni zadnja verzija skripte za stručni ispit (VSS) Posebno me zanima skripta iz posebnog dijela područje informatika. info@vrkljan.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Toretto 0 objavljeno listopad 10, 2016 Podijeli objavljeno listopad 10, 2016 Pozdrav da li mozda netko ima skriptu za polaganje državnog ispita za medicinske sestre/primalje SSS neka mi posalje na mail diebalokristijan94@gmail.com bio bi jako zahvalan Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Iky.221 0 objavljeno listopad 16, 2016 Podijeli objavljeno listopad 16, 2016 Pozdrav! Imas li mozda materijale za posebni dio za mirovinsko za SSS? Hvala ☺️ Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
avi26 0 objavljeno listopad 17, 2016 Podijeli objavljeno listopad 17, 2016 pozdrav, možes li mi netko prosljediti skriptu za državni ispit opći dio SSS na mail kaleb.iva@gmail.com.unaprijed hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ivuška 0 objavljeno listopad 19, 2016 Podijeli objavljeno listopad 19, 2016 Molila bi da mi netko pošalje skriptu za DSI na mail. ivasmolcic@net.hr. Polažem u 11 mjesecu. Hvala unaprijed Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Boris1984 0 objavljeno listopad 20, 2016 Podijeli objavljeno listopad 20, 2016 Pozdrav svima, molio bi vas ako tko ima skriptu za dsi posebni dio, izvrsavanje kaznenopravnih sankcija i osiguranja pravosudnih tijela da mi posalje na mail grcic.boris@gmail.com sss, za radno mjesto upravni referent, hvala unaprijed LP! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ANDI13 0 objavljeno listopad 25, 2016 Podijeli objavljeno listopad 25, 2016 Pozdrav, može li mi netko proslijediti skriptu za državni stručni ispit, opći dio, visoka stručna sprema na mail aciprija@net.hr. Unaprijed hvala. lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sparklike 0 objavljeno listopad 30, 2016 Podijeli objavljeno listopad 30, 2016 Pozdrav! Je li neki dobrocudni duh stvarno uslisava vase molbe? Ja se stvarno nadam da je, jer i ja imam jednu. Moze jedna skripta za državni stručni ispit, opći dio, srednja stručna sprema... za van? Mail: zarka.malbasa@gmail.com. Bog ce vam platiti. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ffrane 0 objavljeno listopad 31, 2016 Podijeli objavljeno listopad 31, 2016 Pozdrav Ako dobijes jel mi možeš molin te prosljedit franejovic@gmail.com ZAHVALJUJEM!!!! Ažurirano POZDRAV Ako dobiješ jel mi možeš prosljedit molin te franejovic@gmail.com ZAHVALJUJEM!!!! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sparklike 0 objavljeno listopad 31, 2016 Podijeli objavljeno listopad 31, 2016 Naravno! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Štanga 0 objavljeno studeni 9, 2016 Podijeli objavljeno studeni 9, 2016 Pozdrav! Molio bih da mi netko pošalje skriptu za opći dio DSI (VSS) na grmusa.sinisa@gmail.com . Zahvaljujem unaprijed! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
n0p 0 objavljeno studeni 22, 2016 Podijeli objavljeno studeni 22, 2016 Pozdrav, može i meni zadnja verzija skripte za stručni ispit (VSS) Posebno me zanima skripta iz posebnog dijela područje informatika. info@vrkljan.com Pozdrav, može i meni zadnja verzija skripte za stručni ispit (VSS) Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
antea123 0 objavljeno studeni 24, 2016 Podijeli objavljeno studeni 24, 2016 Pozdrav, dali mi netko može proslijediti na e-mail: matea02011997@gmail.com najnoviju verziju skripte za DSI ? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gunnnerboy 0 objavljeno prosinac 4, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 4, 2016 molio bih vas ako bi mi netko na mail: lipa4@net.hr poslao najnoviju verziju skripte za DSI. Puno hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
hetta 19 objavljeno prosinac 6, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 6, 2016 Ja imam svoje materijale, jer one skripte koje kruže nisu ažurirane, a pitaju vas i promjene zakona odn.nove zakone, a ima ih otkako je nova vlada. Ne mogu slati mailom jer nemam u elektronskom obliku, ja sam isprintala sve propise i pocrtavala važno. A za EU sam napravila scan stvari koje sam skinula sa neta i puno je jednostavnije nego iz skripti, sažeto a pokrilo mi je sva pitanja koja sam imala. To mogu poslati mailom. Javite se u inbox. Ne poklanjam, uložila sam puno truda u to. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
rosabella 0 objavljeno prosinac 8, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 8, 2016 Molila bih najnoviju verziju skriptu za opći dio (VSS) na rosabella@net.hr . Puuuuno hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
torch87 0 objavljeno prosinac 8, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 8, 2016 Molio bih ako netko može poslati najnoviju skriptu za opći dio i posebni dio građevinarstvo na bpletikapic@gmail.com. Zahvaljujem Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
SandraS01 0 objavljeno prosinac 13, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 13, 2016 Pozdrav, može li i meni netko poslati zadnju verziju skripte za stručni ispit (VSS) opći dio? skender.aleksandra@hotmail.com Unaprijed se zahvaljujem! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
crnisokol 0 objavljeno prosinac 29, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 29, 2016 Pozdrav, zamolio bih neku dobru dušu da mi proslije najnoviju skriptu za opći dio VSS na email: defrankov@net.hr Zahvaljujem! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mladen32 0 objavljeno veljača 9, 2017 Podijeli objavljeno veljača 9, 2017 Ja imam svoje materijale, jer one skripte koje kruže nisu ažurirane, a pitaju vas i promjene zakona odn.nove zakone, a ima ih otkako je nova vlada. Ne mogu slati mailom jer nemam u elektronskom obliku, ja sam isprintala sve propise i pocrtavala važno. A za EU sam napravila scan stvari koje sam skinula sa neta i puno je jednostavnije nego iz skripti, sažeto a pokrilo mi je sva pitanja koja sam imala. To mogu poslati mailom. Javite se u inbox. Ne poklanjam, uložila sam puno truda u to. Molio bih Vas da mi pošaljete skriptu za VSS opći dio i posebni dio porezi. Hitno mi je Ažurirano Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sever21 0 objavljeno veljača 16, 2017 Podijeli objavljeno veljača 16, 2017 (uređeno) Ja imam materijale skinute sa stranica Ministarstva uprave jer imaju sve navedene predmete, Zakone iz NN koji se mogu skinuti, sve sam si isprintala tako da sam spremna, samo ne shvacam to da možemo najkasnije 3 mjeseca unaprijed poslati prijavnicu da se prijavljujemo na ispit ali kad izvadimo radnije potvrdu o stažu ne piše nam da imamo 12 mjeseci tako da mene već panika lovi. Neko možda zna više o tome? SSS Uređeno veljača 16, 2017 od sever21 SSS dopisati Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Dale_Cooper 0 objavljeno veljača 19, 2017 Podijeli objavljeno veljača 19, 2017 Pozdrav svima, evo, i ja molim bilo koju dobru dušu da mi pošalje zadnju verziju skripte za opći dio VSS na mail: mirko.lukic.zg@gmail.com. Molio bih i skriptu za posebni dio (za etiku te politiku i gospodarstvo), ali prvo se moram raspitati u koju 'posebno' područje to spada, naglo i neočekivano mi je ta shema uletjela. Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zeljkokriljcic 0 objavljeno veljača 28, 2017 Podijeli objavljeno veljača 28, 2017 Bok, može li netko poslati zadnju verziju skripte za stručni ispit (VSS) opći dio? na mejl: zeljko.kriljcic@net.hr hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Eli1234567 0 objavljeno ožujak 11, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 11, 2017 Pozdrav, dali je netko od malo polagao komunalno gospodarstvo. Dali budu pitanja iz zakona ili npr.napisti rješenje za komunalnu naknadu. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
milanovic.jelena27@gmail. 0 objavljeno ožujak 12, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 12, 2017 Da li neko ima skriptu za dentalnog asistenta. Ako je polozio da li mi moze reci sta od prilike pitaju sto se tice strucnog djela. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sjajtisine 0 objavljeno ožujak 13, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 13, 2017 može i meni Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sh4kty 0 objavljeno ožujak 13, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 13, 2017 Pozdrav, može li i meni netko poslati zadnju verziju skripte za stručni ispit (VSS) opći dio? majaivanisevic8@gmail.com Unaprijed puno hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Lea31 0 objavljeno ožujak 16, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 16, 2017 Pozdrav, može i meni zadnja skripta za opći dio? I ako ima tko posebni dio za zapisničar? Na mail: leastrnad@net.hr Hvala unaprijed Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
winterfell28 0 objavljeno ožujak 16, 2017 Podijeli objavljeno ožujak 16, 2017 Molim vas, ako netko ima skriptu za posebni dio socijalna skrb da posalje na zeliskic@gmail.com ili informaciju od cega se sastoji za VSS? Ja sam pronasla zakone ali pravilnici su poprilicno stari pa ne znam da li odgovaraju. Puuno hvala. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Shine_2 0 objavljeno travanj 1, 2017 Podijeli objavljeno travanj 1, 2017 Pozdrav, Ako netko ima zadnju skriptu za opći i posebni dio za mirovinsko (SSS) molim da pošalje na frankajelic@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
BBŽ 0 objavljeno travanj 11, 2017 Podijeli objavljeno travanj 11, 2017 Pozdrav, može li mi netko poslati noviju skriptu za VSS opći dio i ako ima neka dobra duša koja je polagala posebni dio graditeljstvo da mi pošalje pitanja mail: kristijan1604@gmail.com Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Frana55 0 objavljeno travanj 12, 2017 Podijeli objavljeno travanj 12, 2017 Pozdrav, može li i meni netko poslati zadnju verziju skripte za stručni ispit (VŠS) opći dio, Hvala vam. kise.kristiana@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ardina66 0 objavljeno svibanj 5, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 5, 2017 pozz..ima koja dobra duša da proslijedi noviju skriptu za všs opći dio ...mail dinah2025@gmail.com .....radim u općini.. završila upravni studij 3g.. zaposlena sam kao stručni suradnik za upravne i administrativne poslove...pa dal netko u sličnoj poziciji pa ima nešt za poslati i za posebni dio Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Frana55 0 objavljeno svibanj 8, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 8, 2017 ima li netko kakvu skriptu za ZUP i ZUS?:moli: Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Krtic 0 objavljeno svibanj 28, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 28, 2017 Molim ako mi netko moze na mail martina1.vukovic@gmail.com poslati novu skriptu za dsi sss. Da li postoji skripta vezana uz testiranja za posao na sudu? Ako netko ima molim lijepo da mi posalje! Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
vilya 0 objavljeno svibanj 31, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 31, 2017 Sva pitanja i odgovore za opći dio skidajte sa stranice Ministarstva državne uprave: https://uprava.gov.hr/o-ministarstvu/ustrojstvo/uprava-za-sluzbenicki-sustav/drzavni-strucni-ispit-789/primjeri-pitanja-i-odgovora-za-provjeru-znanja/11865 Ionako pitaju samo po tome. Ne trebaju vam nikakve narodne novine ni zakoni. Svi ispitivači imaju taj popis pitanja ispred sebe i pitaju 3 pitanja sa tog popisa. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
splendy5 0 objavljeno lipanj 30, 2017 Podijeli objavljeno lipanj 30, 2017 Molim Vas, ima li nekog da je nedavno polagao DRŽAVNI ISPIT ZA DOKTORA DENTALNE MEDICINE? iskustva, literatura....?!?!? PIŠITEEEEE Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
KaSOKOL 0 objavljeno studeni 27, 2017 Podijeli objavljeno studeni 27, 2017 Molim vas ako netko ima skriptu za opći dio DSI VSS da mi pošalje na mail katasokol@net.hr Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
BlackRiver 0 objavljeno prosinac 3, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 3, 2017 Pozdrav, molim vas ako netko ima skriptu za opći dio DSI za visoku stručnu spremu da mi pošalje na mail amkovac29@gmail.com. Puno, puno hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gogy984 0 objavljeno prosinac 4, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 4, 2017 Pozdrav svima koji marljivo učite za DSI Molim ako netko ima skriptu za opći dio DSI za VSS da mi pošalje na mail gogy984@gmail.com. Unaprijed punooooo hvala!!!! Lp. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Socijalnaradnicaa 0 objavljeno prosinac 5, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 5, 2017 , piroman je napisao: Evo poslao sam ti skriptu na e-mail. novijeg je izdanja pa sretno sa učenjem Jel bi mogla i ja zamoliti najnoviju skriptu za stručni na mail lanarante@gmail.com Unaprijed hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Socijalnaradnicaa 0 objavljeno prosinac 5, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 5, 2017 , piroman je napisao: Evo poslao sam ti skriptu na e-mail. novijeg je izdanja pa sretno sa učenjem Jel bi mogla i ja zamoliti najnoviju skriptu za stručni na mail lanarante@gmail.com Unaprijed hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
bonka4 0 objavljeno prosinac 5, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 5, 2017 Molio bih noviju skriptu za DSI za VSS ako netko ima. Mail je: igor.mekota@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Nike222 0 objavljeno prosinac 30, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 30, 2017 (uređeno) Pozdrav, Ima li itko skriptu za drzavni ispit,opci dio,za visoku strucnu spremu,da bi mi poslao na e-mail: ngrljusic24100@gmail.com Hvalaa unaprijed ?? Uređeno prosinac 30, 2017 od Nike222 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Nike222 0 objavljeno prosinac 30, 2017 Podijeli objavljeno prosinac 30, 2017 , piroman je napisao: nema problema. Kome god treba. Pozdrav, posaljes mi skriptu za drzavni,opci dio vss? Na mejl ngrljusic24100@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Schumi 0 objavljeno siječanj 2, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 2, 2018 Pozdrav, ima li koja dobra duša da mi pošalje skriptu iz općeg dijela na mail: inoslav.greget@gmail.com Također molim ako tko ima kakvu skriptu iz posebnog dijela područja informatike. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Garfild84 0 objavljeno siječanj 2, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 2, 2018 Pozdrav, molim vas da mi netko posalje skriptu iz opceg djela na Garfild84@net.hr Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sanja881 0 objavljeno siječanj 14, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 14, 2018 , SDoky je napisao: Pozdrav svima, da li bi mi netko mogao poslati skriptu za posebni dio - financije na mail dodich_1@hotmail.com Unaprijed se zahvaljujem i sretno svima! Može i na mail sanja88188@gmail.com hvala puno Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
malebic 0 objavljeno siječanj 27, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 27, 2018 (uređeno) Pozdrav, Molim za pomoc...radim kao visi upravni savjetnik u konzervatorskom odjelu...ne znam iz kojih izvora polagati posebni dio za pravnika...ako moze neko pomoci ili ako nrtko ima sktiptu bila bi zahvalna: malebic@yahoo.com.au Uređeno siječanj 27, 2018 od malebic Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave