zodax objavljeno: 3. srpanj 2008. objavljeno: 3. srpanj 2008. Pozdrav! U mojoj brakorazvodnoj parnici sudac je odredio CZSS-a kao vještaka za davanje mišljenja o meni, supruzi i malodobnom djetetu. Ujedno sam pri drugoj instituciji ( Centar za kliničku psihologiju ) proveo vještačenje djeteta i sebe te je njihov nalaz drugačiji o zaključka CZSS-a. Kako da navedeni nalaz prdložim sudu kao relevantan a izuzme vještačenje CZSS-a? Hvala unaprijed Lijep pozdrav Citiraj
Floki odgovoreno: 3. srpanj 2008. odgovoreno: 3. srpanj 2008. zodax je napisao: Pozdrav! U mojoj brakorazvodnoj parnici sudac je odredio CZSS-a kao vještaka za davanje mišljenja o meni, supruzi i malodobnom djetetu. Ujedno sam pri drugoj instituciji ( Centar za kliničku psihologiju ) proveo vještačenje djeteta i sebe te je njihov nalaz drugačiji o zaključka CZSS-a. Kako da navedeni nalaz prdložim sudu kao relevantan a izuzme vještačenje CZSS-a? Hvala unaprijed Lijep pozdrav Ne možeš ti izuzeti nalaz i mišljenje CSS-a, sud ocjenjuje po svojoj slobodnoj ocjeni predložene dokaze. Ti bi trebao napisati podnesak u kojem ćeš navesti da sudu prilažeš kao dokaz nalaz CKP za sebe i dijete, s obzirom na oklnost (navedeš koju). Ako smatraš da će ti pomoći da se kao svjedok sasluša doktor koji je donio nalaz i mišljenje, predložiš ga sudu kao svjedoka. Koje će činjenice uzeti kao dokazane, i koje će dokazne prijedloge prihvatiti, sud odlučuje po svojoj slobodnoj ocjeni. Citiraj
zodax odgovoreno: 3. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 3. srpanj 2008. Hvala najljepša. Može li mi tko dostaviti kopiju podneska, kakvu šprancu, išta u tom smjeru? Hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.