Jump to content

Prometna nezgoda-mala


anonimno

Preporučene objave

Jučer sam imala prometnu nezgodu. Parkirala sam se ispred dječjeg vrtića, i krenula po dijete, kad sam začula udarac. Okrenula sam se i vidla da je neko udario u moj auto. Jedna gospodična je izlazila sa parkinga unatrag i ogrebala me po braniku. Vratila sam se k autu, ona je izašla iz svog, pogledala kaj se dogodilo i rekla da mi nije niš napravila. Ja sam pogledala malo bolje i vidla da me je izgrebala na dva mjesta. Na jednom se vidi crni trag, a na drugom je odnešena i lak i boja. Ja velim da je ipak nastala šteta. Ona me odmah optužila da sam se ja nepropisno parkirala. Svi se tamo parkiraju u tom dvorištu, iako nigdje nema nikakve oznake da se ne smije, da je rezervirano ili sl. Ja velim ok ako sam se ja krivo parkirala ja sam kriva za krivo parkiranje, ali ti si kriva za nezgodu koja se dogodila. Na pitanje što ćemo napraviti (šteta je mala , možda 200-300 kn) ona je rekla da ne zna jer mi nije napravila nikakvu štetu. Moje dijete je počelo vrištati, i ja sam morala krenuti. Tražila sam ju podatke i izmijenile smo podatke. Danas sam je nazvala i rekla da se možemo dogovoririti.1. da mi plati popravak, 2. da napišemo europsko izvješće ili 3. da ju prijavim na policiju pa nek ona rješava. Ona mi je danas rekla da sam si mogla uzeti polir pastu i spolirati to jer mi nije niš napravila. Ja velim da se ne može ispolirati boja koje više nema. Ona opet tvrdi da je ona mala ogrebotina od nje a ova druga da mi je od prije. To nije istina. Moj auto nije imao nikakvu ogrebotinu. Kona;no, Sutra bi se trebale na'i da odemo kod limara da to pogleda. Ynam da je rok ya prijavu [tete tri dana. Ja ne mogu vjerovati, ali mislim da njoj nije jasno da je ona kriva ya prometnu neygodu. Da se ispri;ala odmah nakon neygode i rekla sorrz, dogodilo se i pitala [to 'emo, ok , ali je bila tak beyobrayna i jo[ mene napala. Pa ti ne yovi policiju. Sutra ak ne priyna da je ona kriva i ne plati popravak, prijavit 'u je na policiju. Ma nije mi do sto /dvesto kn nego do principa. TKO JOJ JE DAO VOYA:KU>_____

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam izlazio iz auta i ogrebao auto nekog tipa koji je stajao do mene, isto tako vidljiva crta moje boje koja je ostala na njegovom autu. Nudim tipu 200 kuna za polir pastu nek si to ispolira, on neće, pa zove policiju. Došla prometna policija pa ga ismijala, pa su poslali fino običnog policajca da napravi očevid. Jedina opcija koja je ostala tipu je da me tuži da naplati štetu od 50-60 kuna koliko košta dobra polir pasta. Tako da nije dobio ništa (osim što je ispao idiot i ostao bez kasko premije zbog vlastite gluposti i jedva vidljive crte).

 

Pored mene izlazi tip iz nove škode fabije (nova novcata) i opali s svojim vratima moja, njegova sva izgrebana i moja ali manje. Tip nije ni trepnuo što si je shebo vrata, već je samo rekao da se ispričava i ošo. Svaka mu čast.

 

Fino gospođo, Vi nemojte biti tak zatucani, jer će na kraju ispasti da ćete još biti i dužni a ne da bi si naplatili štetu.

 

Eto!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da se ispri;ala odmah nakon neygode i rekla sorrz, dogodilo se i pitala [to 'emo, ok , ali je bila tak beyobrayna i jo[ mene napala. Pa ti ne yovi policiju. Sutra ak ne priyna da je ona kriva i ne plati popravak, prijavit 'u je na policiju. Ma nije mi do sto /dvesto kn nego do principa. TKO JOJ JE DAO VOYA:KU>_____

 

i ovo će te sve ponoviti u policiji? i to dan, dva nakon prometne? i što mislite kako će oni reagirati? na to da stvarni razlog prijave nije nastala šteta već princip?

ma, dajte molim vas..

a jeste li vi čuli za europsko izvješće i čemu služi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav...odite u njeno osiguranje, a njeno osiguranje cete saznati tako da nazovete hrvatski ured za osiguranje...tamo cete sve objasnit kak se desilo i zasto niste ispunili europsko izvijesce(zbog djeteta koje je vristalo),tamo ce zaprimiti zahtjev i poslati svom osiguraniku(stetniku) da ispuni izjavu i ako ona bude osporavala tad ce vam zahtjev odbiti,i tad istu prijavite prekrsajnom sudu...nikako nemojte popravljati svoju stetu dok vam je u osiguranju ne slikaju...poz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otišle smo kod limara. Popravak je 500 kn. Ona će platiti.

 

Mene su moji roditelji naučili da kad napravim sranje da se ispričam i ponudim rješenje , a ne da napadam i serem a znam da nisam u pravu.

 

Europsko izvješće nije htjela potpisati jer je tvrdila da nije kriva, i da se ne bude nigdje potpisivala.

 

Drugi dan druga priča. Valjda se raspitala.

 

A što se tiče parkiranja po dvorištima, da mi je vidjeti gdje se ti milo parkiraš????????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A što se tiče parkiranja po dvorištima, da mi je vidjeti gdje se ti milo parkiraš????????

 

vase milo se parkira na dijelovima javnih prometnih povrsina predvidjenim ili pogodnim za tu svrhu pazeci pritom da svojim vozilom ne zatvori put nekom od vec parkiranih automobila, a sto je sve milo naucilo u autoskoli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija