norica objavljeno: 4. srpanj 2008. objavljeno: 4. srpanj 2008. Oprostite na ovakvoj žurbi i ako je tema već bila,ali stvarno sam očajna. Naime,vlasnik sam obrta i stiglo mi je rješenje o ovrsi.Uložila sam žalbu na rješenje i zatražila odgodu ovrhe,te uplatila 20% dugovanja. Također sam preko "veze" uspjela ostaviti predmet u "ladici na spavanju" još tjedan dana. U pitanju je dug od 100.000.00 kn. Zanima me da li je ta odgoda čista formalnost,da li o odobravaju,ako da,koliko se čeka? Kakve su mi mogućnosti da se izvučem iz ove grozne situacije? Da li bi bilo rješenje osnovati d..i ostaviti obrt u bolkadi? I,da li mogu osnovat d.. ako me za tjedan dana blokiraju? Pomozite mi,molim vas! Citiraj
norica odgovoreno: 7. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 7. srpanj 2008. Zar mi baš nitko ne može pomoći??? Citiraj
norica odgovoreno: 7. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 7. srpanj 2008. Zar mi baš nitko ne može pomoći??? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.