Quince objavljeno: 7. srpanj 2008. objavljeno: 7. srpanj 2008. Zna li netko kako treba izgledati izjava koja se daje pri prijavi za mjesto javnobilježničkog vježbenika? Točnije, ona izjava da će kandidat napustiti svaku drugu naplatnu službu ili kakvo drugo naplatno zaposlenje ili članstvo u tijelu pravne osobe koja obavlja kakvu gospodarsku djelatnost? Daje li se takva izjava kod javnog bilježnika ili postoji kakav obrazac? Citiraj
Lenka odgovoreno: 7. srpanj 2008. odgovoreno: 7. srpanj 2008. Koliko je meni poznato, dovoljno je napisati izjavu na kompujteru i potpisati je, ne treba nikakav obrazac. Tako sam barem ja uvijek pisala kad sam slala prijave na natječaje i nikad nije bilo problema. Citiraj
Quince odgovoreno: 7. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 7. srpanj 2008. Hvala ti puno na brzom odgovoru! Citiraj
pajana odgovoreno: 7. srpanj 2008. odgovoreno: 7. srpanj 2008. Ja sam to isto pisala za svoj posao... obična izjava kojom ti - ime i prezime pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošču izjavljuješ kako ćeš napustiti svaku drugu naplatnu službu/naplatno zaposlenje ukoliko te izaberu na natječaju... bez ovjere, naravno... sretno! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.