vukovar objavljeno: 18. srpanj 2008. objavljeno: 18. srpanj 2008. Molio bi da mi netko odgovori da li kao HRVI imamo pravo na neko oslobođenje i koje prilikom legalizacije (atest) auto plina u automobil u stanici za tehnički pregled ,jer sada je negdje oko 1100 kn papirologija. hvala na odgovoru. Citiraj
VUKOwarac odgovoreno: 20. srpanj 2008. odgovoreno: 20. srpanj 2008. Naravno da imas.. uz to dobijes jos dozivotno besplatno punjenje plina,usput dok tocis imas pravo na benzinskim restoranima na besplatan rucak veceru itd.Ktomu dobijes i dvije zenske da ti prave drustvo ako si usamljen.Kad se sa svim tim zadovoljis imas pravo na besplatan put oko svijeta a na havajima mozes ostat koliko zelis da nezaboravim imas pravo to jest dobijes jos i milion eura za svaki slucaj da se nadje pri ruci, Ako ti jos nesto slicno padne na pamet da pitas tu smo biseru. Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 21. srpanj 2008. odgovoreno: 21. srpanj 2008. Biser je podrignuo i nakon toga dao vrlo kvalitetan odgovor: Naravno da imas.. uz to dobijes jos dozivotno besplatno punjenje plina,usput dok tocis imas pravo na benzinskim restoranima na besplatan rucak veceru itd.Ktomu dobijes i dvije zenske da ti prave drustvo ako si usamljen.Kad se sa svim tim zadovoljis imas pravo na besplatan put oko svijeta a na havajima mozes ostat koliko zelis da nezaboravim imas pravo to jest dobijes jos i milion eura za svaki slucaj da se nadje pri ruci, Ako ti jos nesto slicno padne na pamet da pitas tu smo biseru. Vukovarac, malo manje arogancije . Citiraj
vukovar odgovoreno: 21. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 21. srpanj 2008. Svaka čast Mrljavcu na odgovoru. Citiraj
coler odgovoreno: 25. kolovoz 2008. odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Osobno sam atestirao automobil u VK na plin, status HRVI. Oslobođenje je jedino u taksi 20,00 kn, potrebna kopija drugostupanjskog rješenja i iskaznica HVIDR-e. sretno Citiraj
ZastoJa odgovoreno: 25. kolovoz 2008. odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Mala opaska - riječ atest se više ne koristi. To se danas kaže POTVRDA O SUKLADNOSTI. Citiraj
rodax odgovoreno: 25. kolovoz 2008. odgovoreno: 25. kolovoz 2008. danas sam se prvi puta ukljućio na ovaj portal i sad baš i nisam siguran koliko je ovo ozbiljno a koliko zaj...ija... u svakom slučaju ova VLAST ili vlada kako hoćet,ne drži baš puno do građana i ekologije..puna su im usta EU i praćenja zakona itd... Neka vide što se u EU radi po pitanju ekoloških goriva i plina... A MI UDARAMO TAKSE;NAMETE I DAVANJA na to isto gorivi,pa atesi ili SUKLADNOSTI tak svejedno kad ti uzmu novac... a i o nam braniteljima bi se dalo puno pitanja postavit..baš smo povlašteni,mož mislit... ali sad je tema PLIN u automobilu !? PITANJE : DALI je bar u postupku neki prijedlog o UKIDANJU svih ovih nameta za ugradnju plina u automobile, ili se to misli ućiniti par mjeseci prije novih izbora.. VJERUJTE GOSPODO, tad sigurno moj glas nećete više nNIKAD dobiti..hvala! Citiraj
Kompa odgovoreno: 25. kolovoz 2008. odgovoreno: 25. kolovoz 2008. coler je napisao: Osobno sam atestirao automobil u VK na plin, status HRVI. Oslobođenje je jedino u taksi 20,00 kn, potrebna kopija drugostupanjskog rješenja i iskaznica HVIDR-e. sretno Pa može osoba sa statusom hrvi-a biti oslobođena plaćanja državnih taksi i na osnovu kopije 2. stupanjskog rješenja o statusu hrvi, ne treba mu iskaznica HVIDR-e. I što će mi upoće iskaznica HVIDR-e ? Ako imam status hrvi-a to ne znači da moram biti član HVIDR-e ?????! Samo da plaćam članarinu, a nikakve koristi od članstva. I još kada vidim ostale likove u HVIDR-i dođe mi muka. Večina ih je alkosa ( i to onih mortus od jutra do sutra i tako stalno ) , pa šta bi ja s njima radio ? Nisam generalizirao sve niti članove niti podružnice, ali tu kod mene je tako. Citiraj
coler odgovoreno: 31. kolovoz 2008. odgovoreno: 31. kolovoz 2008. rodax je napisao: danas sam se prvi puta ukljućio na ovaj portal i sad baš i nisam siguran koliko je ovo ozbiljno a koliko zaj...ija... u svakom slučaju ova VLAST ili vlada kako hoćet,ne drži baš puno do građana i ekologije..puna su im usta EU i praćenja zakona itd... Neka vide što se u EU radi po pitanju ekoloških goriva i plina... A MI UDARAMO TAKSE;NAMETE I DAVANJA na to isto gorivi,pa atesi ili SUKLADNOSTI tak svejedno kad ti uzmu novac... a i o nam braniteljima bi se dalo puno pitanja postavit..baš smo povlašteni,mož mislit... ali sad je tema PLIN u automobilu !? PITANJE : DALI je bar u postupku neki prijedlog o UKIDANJU svih ovih nameta za ugradnju plina u automobile, ili se to misli ućiniti par mjeseci prije novih izbora.. VJERUJTE GOSPODO, tad sigurno moj glas nećete više nNIKAD dobiti..hvala! ja nisam komentirao one kiji sjede u hvidri, nego sam samo napisao svoje osobno iskustvo ; dakle da su mi tražili drugostupanjsko rješenje i iskaznicu. Tko su ljudi koji sjede u HVIDRI i kakovi su, o tome neka se oni sami zapitaju,a isto tako na temelju jednoga primjera okarakterizirati sve nije u redu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.