fango objavljeno: 22. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. srpanj 2008. Ne znam jel tko imao kakva iskustva s narecenim poduzecem (servis), no valjalo bi pripaziti jer su opaki .. prijavljujem kvar na snimacu s hdd, prilikom servisa su ostetili kuciste (sto naravno negiraju) a sa ovim drugim su prevrsili svaku mjeru: kvar je bio na laser diodi, sto su doduse i popravili, ali su valjda "greskom" izvadili hdd 250gb i zamijenili ga s 120gb! .. a sad sam trenutno izmedju dva zida, firma koja je prodala uredjaj ne zeli izvrsiti povrat novca niti zamjenu uredjaja, samo servis dolazi u obzir, a servis se ne javlja na telefon da kazu o cemu se radi .. strepim sto ce biti treci put, valjda mi nece ugradit floppy umjesto hdd-a .. zanima me ima li uopce smisla tuziti se ili eventualno sve prijaviti Drzavnom Inspektoratu? unaprijed zahvalan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.