Jump to content

Promocija na Pravnom fakultetu u Rijeci


lexjadertina

Preporučene objave

Diplomirao sam na PFR 31.10.2007. U prosincu iste godine bila je promocija, na kojoj je bila većina mojih prijatelja i kolega, ali za mene poziv nije došao, jer kao već je bio popunjen broj osoba za promociju. Do danas mi nije došao poziv na promociju, odnosno promicija još nije održana.

Zanimljivo kako su mi prijatelji koji su diplomirali elektrotehniku, arhitekturu, građevinu, jezike i sl. imali promociju najkasnije 30 dana nakon diplomiranja.

E pa gospodo s PFR SRAMITE SE!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e moj lex-u pa ti kao da nisi studirao na faksu u rijeci pa da te tako iznenađuje nemar odgovornih, meni je od prvog do zadnjeg dana sve apsolutno normalno ma koliko god bilo nenormalno u toj instituciji, i uopće se ne uzbuđujem :-((

ali realno, promocija bude gotovo nakon godinu dana od diplomiranja, nije ti nikako mogla biti nakon mjesec dana,jer se skupi previše onih otprije, a sad u lipnju je nije ni bilo ili mi je to promaklo.ja se nadam da ću po svoj tuljac u prosincu (diplomirala u veljači).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma nije meni zbog promocije.Neću ni biti prisutan na njoj jel mi se sada to gadi. Pokupiti ću famozni tuljac nakon završetka "svečane" promocije. Nego mi se gadi taj njihov neradnički odnos u referadi, a i općenito. Kada sam za ovaj natječaj za pravosudna tijela vidio da traže uvjerenje o dužini studiranja poludio sam kada sam vidio da mi ti uopće nisu dali u referadi. Koliko znam u Zagrebu se sve nalazi na jednom listu papira. A kada sam poslao frendicu na faks da mi digne to uvjerenje, onda se žena u referadi na nju izderala da što sam ja toliko ljen po to doći. Ipak što je to skočiti iz Zadra u Rijeku?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija