lexjadertina objavljeno: 25. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. srpanj 2008. Diplomirao sam na PFR 31.10.2007. U prosincu iste godine bila je promocija, na kojoj je bila većina mojih prijatelja i kolega, ali za mene poziv nije došao, jer kao već je bio popunjen broj osoba za promociju. Do danas mi nije došao poziv na promociju, odnosno promicija još nije održana. Zanimljivo kako su mi prijatelji koji su diplomirali elektrotehniku, arhitekturu, građevinu, jezike i sl. imali promociju najkasnije 30 dana nakon diplomiranja. E pa gospodo s PFR SRAMITE SE!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. A da nazoveš i pitaš gdje je zapelo? Možda nije dovoljno ljudi diplomiralo pa zato promocija još nije održana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lexjadertina odgovoreno: 25. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. Nije bitno koliko je ljudi diplomiralo. Ako se na drugim fakultetima može održati promocija za 5 ljudi, onda može i na pravnim fakultetima. Ionako im to masno platimo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
herbman odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. kaj si tak tašt?baš te boli za promociju, bitno je da si diplomirao!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. Nije to taština, lijep je to osjećaj. Svečana i javna proslava svih radosti i kraja svih muka kroz koje je student prolazio dok je studirao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prolaznica odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. e moj lex-u pa ti kao da nisi studirao na faksu u rijeci pa da te tako iznenađuje nemar odgovornih, meni je od prvog do zadnjeg dana sve apsolutno normalno ma koliko god bilo nenormalno u toj instituciji, i uopće se ne uzbuđujem ( ali realno, promocija bude gotovo nakon godinu dana od diplomiranja, nije ti nikako mogla biti nakon mjesec dana,jer se skupi previše onih otprije, a sad u lipnju je nije ni bilo ili mi je to promaklo.ja se nadam da ću po svoj tuljac u prosincu (diplomirala u veljači). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lexjadertina odgovoreno: 28. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. Ma nije meni zbog promocije.Neću ni biti prisutan na njoj jel mi se sada to gadi. Pokupiti ću famozni tuljac nakon završetka "svečane" promocije. Nego mi se gadi taj njihov neradnički odnos u referadi, a i općenito. Kada sam za ovaj natječaj za pravosudna tijela vidio da traže uvjerenje o dužini studiranja poludio sam kada sam vidio da mi ti uopće nisu dali u referadi. Koliko znam u Zagrebu se sve nalazi na jednom listu papira. A kada sam poslao frendicu na faks da mi digne to uvjerenje, onda se žena u referadi na nju izderala da što sam ja toliko ljen po to doći. Ipak što je to skočiti iz Zadra u Rijeku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 28. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. Pa da, tamo gdje ti pišu ocjene tu bi trebala pisati i duljina studiranja. Kod tebe nije tako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lexjadertina odgovoreno: 28. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. Nažalost ne. Samo prijepis ocijena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 28. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. lexjadertina je napisao: Nažalost ne. Samo prijepis ocijena. pa jesi onda naknadno dostavio podatak o duljini studiranja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lexjadertina odgovoreno: 28. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2008. Po prirodi sam "njemački" točna osoba što se tiče vremena i rokova tako da sam uza svu potrebnu dokumentaciju za natječaj uspio priložiti i to famozno uvjerenje od duljini studiranja. U jednom od prethodnih postova sam napisao kako sam došao do njega. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.