woss objavljeno: 28. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2008. Dobar dan/večer, imam jedno pitanje ne koje nisam uspio naći odgovor na netu. Pregovaram sa jednom firmom iz londona već neko vrijeme u vezi dovođenja njihovog informatičkog sustava u RH. Još uvijek nemam firmu ali imam sve potrebne informacije za osnivanje tako da to nije problem. Firma iz londona je dala prijedlog da oni osnuju firmu u RH a ja bi radije da ju osnujem ja jer ne znam koji bi status imao u toj firmi. Pregovaramo oko generalnog zastupništva tako da mi je jako važno da imam dobru pravnu zaleđinu. Da li postoje posebni ugovori i gdje bi mogao naći takve informacije. hvala unaprijed, danijel Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misko odgovoreno: 8. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2008. definitivno ako mislis da je to profitabilni biznis najbolje bi bilo da ti budes osnivac te firme! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.