seawoolf 0 Objavljeno u srpanj 28, 2008 Podijeli Objavljeno u srpanj 28, 2008 Pozdrav svima, trebam vašu hitnu pomoć, završio sam pripravnički staž i sad mi trebaju skripte za DSI i bilo kakve informacije na koji naćin i gdje prijaviti ispit... Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Bender 0 objavljeno srpanj 30, 2008 Podijeli objavljeno srpanj 30, 2008 hej, i ja sam zubotehničar, ali ovdje, nažalost, nećeš dobit nikakve informacije o svom (našem) smjeru (jer su zubotehničari malo zakinuti za informatiku). jedino kako ti ja mogu pomoći je da ti dam broj telefona od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi pa zovi i pitaj što te zanima. broj je 01 46 07 555 . ja sam isto zvala da pitam koji je rok za prijavu ispita od dana završetka staža, rečeno mi je godinu dana. prijavu možeš poslati i sada, neovisno o tome što su godišnji odmori do 1.09. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
lucijaprelaz 0 objavljeno kolovoz 14, 2013 Podijeli objavljeno kolovoz 14, 2013 Bok , dali mi netko moze pomoci...trebala bih skripte za drzavni ispit za zubne tehnicare...struku imam ali ovo ostalo nista... Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
seebah 0 objavljeno prosinac 4, 2016 Podijeli objavljeno prosinac 4, 2016 molim vas ako netko ima skriptu/ pitanja za drzavni ispit za zubotehnicare.. za opci dio : ustav, zakon o zdravstvenoj zastiti, zakon o zdravstvenom osiguranju, zakon o radu, zakon o mirovinskom osiguranju.. strucni dio: fiksna i mobilna protetika,zubotehnicki materijal posaljite na mail:seebah90@yahoo.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.