KIPP objavljeno: 28. srpanj 2008. objavljeno: 28. srpanj 2008. (uređeno) obrtnik sam i inspekcija rada je nasla neke nepravilnosti u ugovoru o radu te je slucaj poslala na prekrsajni sud osijek - s obzirom da sam vec jednom bio na sudu za slican prekrsaj znam iz iskustva da na sudu moja rijec nevrijedi nista pa mi treba obrana strucne osobe molim zainteresirane da se jave na mob 091/xxxxxxx uređeno: 7. listopad 2021. od Zex broj sakriven na zahtjev korisnika Citiraj
marija_1495 odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. Razmislite - odgovoran odvjetnik neće htjeti preuzeti slučaj ako ste počinili prekršaj iz radnog odnosa prema zaposleniku, jer zna da Vas ne može obraniti na sudu. A onaj koji će htjeti preuzeti slučaj, iako zna da Vas ne može obraniti, samo Vam hoće uzeti novce. Dakle, ne isplati se. Najbolja je praksa držati se Zakona o radu kao pijan plota Citiraj
Floki odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. Marija, i najgori počinitelj kaznenog djela ima pravo na obranu. Stoga smatram da tvoj post nije umjesan. Čovjek traži pravnu pomoć a ne moraliziranje. Bez uvrede. S druge strane, odvjetnici moraju postupati sukladno Kodeksu odvjetničke etike i ne mogu birati klijente s obzirom na sviđanje ili nesviđanje. Lijep pozdrav. Citiraj
marija_1495 odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. Uistinu nisam moralizirala, već dobronamjerno kažem čovjeku da mu se to ne isplati! Evo zašto. Slučaj u kojem je tetka moje prijateljice na njenu štetu opovrgavala bakinu oporuku, nije uspjela i poslije je optužila moju prijateljicu zbog troška za odvjetnika (?!?) A trebala je odvjetnika, ne? Jer znao je da to neće proći, no briga njega - uzeo je novac i na kraju slegao ramenima. I uistinu mislim da se Zakona o radu bolje držati kao pijan plota, bez moraliziranja - tako je ljepše svima Istina, prekršaj je već učinjen, potreban je odvjetnik, no hoće li to više koštati nego da se plati neka kazna? Citiraj
Floki odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. marija_1495 je napisao: Istina, prekršaj je već učinjen, potreban je odvjetnik, no hoće li to više koštati nego da se plati neka kazna? To nije na tebi da prosuđuješ. Čovjek je jasno rekao: Trebam specijalista za radno pravo. Ako mu imaš koga preporučiti - preporuči mu, a nemoj ulaziti u njegove financijske mogućnosti plaćanja istog. Da je to htio, oglas mu ne bi bio tako precizan i jasan. Citiraj
marija_1495 odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. Točno. No, ja rekoh svoje mišljenje, mislim da je korisno to mišljenje, a čovjek ga može odbaciti ili ignorirati. Mislim da odvjetnika ne smijem ovdje preporučivati, sve kad bih to i željela. Citiraj
marija_1495 odgovoreno: 28. srpanj 2008. odgovoreno: 28. srpanj 2008. Jes, a čovjek je ostavio i broj moba. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.