Ris90 objavljeno: 1. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 1. kolovoz 2008. Prilikom potpisivanja kredita ( ja sam žirant)podmetnuti su krivi dokumenti tako da sam podpisao osobi koju ne poznam a ona danas ne plaća kredit i vjerojatno ću to morati ja napraviti. Što mogu poduzeti protiv osobe koja je podmetnula papire i dali se može sve prebaciti na nju. Unaprijed hvala na odgovoru. Ris90 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seven odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Prijevara je jedan od razloga pobojnosti pravnog posla. Nije mi jasno kako su vam "podmetnuli" papire zar niste gledali što potpisujete!? Rok za poništaj je godina dana od saznanja za razlog pobojnosti, odnosno 3 god od sklapanja ugovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ris90 odgovoreno: 2. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2008. Hvala na odgovoru. U momentu potpisivanja ugovora. a potpisivao sam šogorici,službenica banke me je na neki način požurivala a meni nije bilo ništa sumnjivo i ispalo je da ne potpisujem šogorici nego nekom nepoznatom a šogorica a vjerojatno i službenica su bile u dogovoru, i tako sam ja nasjeo prijevari. S poštovanjem. Ris Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.