purple22 objavljeno: 2. kolovoz 2008. objavljeno: 2. kolovoz 2008. pozdrav kolege! nedavno sam diplomirala i javila sam se na neke natječaje kod odvjetnika pa me zanima kakvo je radno vrijeme kod odvjetnika u zagrebu, odnosno da li se u svim uredima radi do 7 navečer? Citiraj
Floki odgovoreno: 2. kolovoz 2008. odgovoreno: 2. kolovoz 2008. budi spremna na prekovremeni rad.. to je tako svugdje u Hrvatskoj.. Citiraj
marija_1495 odgovoreno: 2. kolovoz 2008. odgovoreno: 2. kolovoz 2008. Odvjetnici primaju stranke popodne, a ujutro se ide na sud. Imam dojam da rade 7-21 Općinski sud npr radi od 7. Citiraj
vrabac odgovoreno: 20. kolovoz 2008. odgovoreno: 20. kolovoz 2008. Ljudi koji rade na sudu mozda rade od 7, ali je radno vrijeme kancela i pretinaca za javnost od pola 9 do pola 2. Da, vecinom je radno vrijeme do 19h. Sluzbeno do 17h, al realno dva sata duze. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.