futures objavljeno: 4. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 4. kolovoz 2008. Vlasnik sam stana u zgradi kojeg trenutno iznajmljujem podstanarima. Namjeravam otvoriti praonu rublja (d..) pa bih taj stan (prizemlje) dao u najam svojem d..-u kao poslovni prostor. Na hitro.hr sam vidio po šifri djelatnosti da za praonu rublja nije potrebno imati minimalne tehničke uvjete iako mi je to malo čudno. Moja pitanja jesu: 1. Da li trebam napraviti prenamjenu stambenog prostora u poslovni? (kako bi se u vlasničkom listu vidjelo da je prostor poslovni) 2. Da li je ipak potrebno pribaviti dozvole o minimalnim tehničkim uvjetima? 2. Da li trebam tražiti suglasnost od stanara zgrade za obavljanje djelatnosti ili bilo kakvu drugu suglasnost? (aparati bi svi bili novi od Mielea i kako kažu ne stvaraju buku koja bi ometala stanare) Unaprijed svima zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.