Jump to content

Nakon Sudske Odluke!!!

KuRiJeOkO

Preporučene objave

nedavno sam dobio na jedan vrlo neuredan nacin tuzbu od strane poduzeca koje se brine za nase zajednicke prostore,nisam vec dugo vremena platio pricuvu iz razloga jer jer osoba zaduzena za brigu o nasem neboderu trosi sredstva bez kontrole,uzima premije od izvodjaca radova,meni nije izasla u susret kad mi je kroz fasadu ulazi voda iz privatnih razloga,prijateljima iznajmljuje zajednicke prostorije za skladiste,povecao si je mjesecnu naknadu bez icijeg odobrenja,za zamjenika je stavio svoju suprugu,da uz nas neboder vodi jos 2 i da je tamo jer vodi politiku u korist poduzeca a ne stanara ciji je predstavnik itd,itd i sve je to napisano i proslijedjeno sudu kao i to da sam predmet nasao u sanducicu bez kuverte,bez da sam potpisao ali to nije nikog previse uzbudilo,valjda je taj vid kriminala u lijepoj nasoj dozvoljen...doticni mi se samo smjeska a meni je sjela ovrha iako sam u prigovoru naveo da cu platit u cijelosti dug ali da mi se uzme u obzir ulozena sredstva za sto posjedujem racun...nitko ga nije ni trazio...ono sto me trenutno interesira je:

na koji nacin,preko odvjetnika ili osobno mogu doci u posjed sve dokumentacije za sve izvodjacke radove i nabave,natjecaja za neboder u kojem zivim kao suvlasnik,mislim da tu nebi smjelo biti problema!Hvala na odgovorima!

Dijeli na drugim stranicama

Upravitelj je dužan suvlasnicima dostaviti godišnje izvještaje sa svim podacima o trošenju pričuve.

Međutim, zakonom nije točno propisano kako to mora činiti, pa se može izgovarati da je to dostavio predstavniku stanara, a stvar je stanara da onda ostvare uvid u to.

Za početak naprosto otiđite kod upravitelja i zatražite uvid u godišnje izvještaje i ostalu dokumentaciju. Vidjet ćete što će Vam reći. Možda to bude dovoljno.

A predstavnika stanara možete smijeniti.

sumnjam na potpuno izvjesce jer ga nitko nije dobio godinama ali cu se oslonit na odvjetnicku uslugu da ne brinem o ishodu...ako sud sam ne pokrene istraznu radnju na osnovu nekih navoda onda je sudstvo jednostrano i nezainteresirano mozemo se onda vratit u vrijeme pistolja...cinjenica je da se sudstvo opire novim izazovima i nastoji rijesit stvari nabrzaka kako bi se rijesile zaostale stvari ususret europi ali se bojim da ce ovo biti vrijeme najvecih mrlja hrvatskog sudstva...vecinom sve na stetu gradjana!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija