Petalie objavljeno: 7. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 7. kolovoz 2008. Rastavom braka dobila sam 100% skrbništvo nad djetetom te prije 4 godine preselila se u SAD i udala se za Amerikanca.Moj bivši suprug je samoinicijativno prekinuo uplaćivanje alimentacije.Trenutno se nalazim u Hrvatskoj u posjeti roditeljima i dovela sam dijete da vidi oca.U ove 4 godine nije imao baš želju biti u kontaktu sa kćeri.Ja sam bila uvijek molila da priča s njom. Što se tu uopće ima napraviti u svezi alimentacije?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Vaš bivši suprug je zanemarivao dijete pa mu je oduzeto skrbništvo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kvak odgovoreno: 13. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 13. kolovoz 2008. imam i ja pitanje inozemstvo i alimentacija. bivši suprug je u BIH, djeca su kod mene, on tamo ne radi, ima imovinu, alimentaciju nije platio 7 godina. Mogu li mu sjesti na imovinu, gdje i kako ću podnjeti tužbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.