zebro objavljeno: 9. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 9. kolovoz 2008. Ima li tko skriptu za državni da mi pošalje na mail zebrozov@globalnet.hr. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spyro odgovoreno: 10. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2008. ljudi ako vam nije problem i meni bi jako dobro došla skripta za državni da skratim ove silne stranince zakona.Unaprijed se zahvaljujem. mail: boris.abicic@optinet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snupi odgovoreno: 11. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2008. Molio bi da mi netko pošalje skriptu za DSI Unaprijed hvala (nevencizmic@net.hr) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare2001 odgovoreno: 12. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2008. pozdrav svima, Ima li tko noviju skriptu za državni da mi pošalje na mail acmrlec@net4u.hr. hitno mi je potrebna jer imam knjigu a velika je ko biblija i kad je vidim izgubim volju za učenjem. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Janko odgovoreno: 12. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2008. Molila bih da mi netko pošalje skriptu za DSI na e-mail dubravka70@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lunika odgovoreno: 20. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2008. Hvala puno svima koji su položili ispit i javili se s novim saznanjima koja nama koji još učimo puno vrijed. S obzirom da je knjiga zaista opširna molila bih nekoga tko je u skorije vrijeme položio i učio iz skripti da mi ju pošalje, a osobito dio s EU. Puno hvala svima unaprijed! tomislava.kuricek@os-t-com.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tom09 odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Poštovanje! Molio bih da mi netko pošalje skriptu za polaganje DSI-a na mail kortesch@net.hr Unaprijed Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seawoolf odgovoreno: 24. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2008. ako nije problem može li mi netko poslat skriptu za DSI na jsvorinic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tom09 odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Hvala na skripti. Sad jos samo treba to i naučiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvab odgovoreno: 1. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2008. Ako može skripta na silva.bjelovuk@gmail.com, dosta hitno, ispit je 25.09., hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seawoolf odgovoreno: 2. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2008. ako može skripta na jsvorinic@gmail.com unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vanna051 odgovoreno: 3. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2008. seawoolf je napisao: ako može skripta na jsvorinic@gmail.com unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jasstani odgovoreno: 5. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2008. upomoć! državni mi je 02.10. molim vas skriptu ako netko ima na jasstani@yahoo.com. hvala puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.