mackoo objavljeno: 12. kolovoz 2008. objavljeno: 12. kolovoz 2008. U centru grada , u šetališnoj zoni prije par dana šetao sam se sa sinom , igrao se oko stupova javne rasvjete (gradsko vlasništvo)nisam ni mogao predpostaviti da je sa druge strane stupa poklopac od razvodne kutije bio otvoren . Dijete je dodirnulo žice i bilo odbačeno , pozvana je policija , otišli smo u bolnicu , napravio prijavu , proveo je u bolnici dva dana , srećom bez trajnih posljedica . Zanima me imam li kakve šanse u slučaju tužbe protiv grada...hvala svima... Citiraj
Milly odgovoreno: 15. kolovoz 2008. odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Za održavanje javne rasvjete je nadležna gradska uprava. RAspitajte se jeli gradska uprava dala nekom koncesionaru (ili na neki drugi ugovorni način nekom poduzeću - HEP ili drugi)održavanje rasvjete. Što se tiče visine odštete - tu ćete morate vjerojatno pregovarati s nekim odvjetnikom koji u malom prstu ima odštetne zahtjeve. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.