acer objavljeno: 13. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 13. kolovoz 2008. Htio bih uvjesti vecu kolicinu(100 komada) opreme za mobilne uredaje iz hong konga. Sad me zanima dali ja to mogu kao fizicka osoba uvesti, kolko cu morati platiti carine, poreza. Dali bi mi mozda bilo bolje otvorit obrt, uvesti robu te ga kasnije zatvoriti? Hvala na pomoci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 16. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 16. kolovoz 2008. Da biste znali koliko ćete platiti carinu i porez, morate točno znati kakvu opremu ćete uvesti. Najbolje je pitati u najbližoj carinskoj ispostavi ili nekog špeditera koji će tu opremu tarifirati i izračunati Vam davanja. OPsim toga pitajte jel za takvu opremu nije potrebna dozvola nekog drugog tijela (inspekcije). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.