alexxia objavljeno: 14. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 14. kolovoz 2008. predala sam tuzbu na sud za povjeru djeteta,utvrdjivanje alimentacije i susrete oca i djeteta.nismo bili nit u braku nit u vanbracnoj zajednici,nikad nije dao ni kunu za dijete-al trazi da je vidja. zanima me slijedece: 1.kakve su sanse da dobijem i alimentaciju za protekle mjesece djetetova zivota-ima 11mj. 2.gdje se moraju odvijati susreti djeteta i oca/Ne zelim voditi dijete k njemu doma niti bi on dolazio k nama 3.koliko ce me kostati sudski troskovi,tj.kolika je cijena rocista?' Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 19. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2008. Ako je on priznao dijete kao svoje ili ako je utvrđeno da je dijete njegovo, tada je on u obavezi da uzdržava Vaše dijete, ali i da svoje dijete viđa prema ¨dinamici susreta određena sudskom presudom! Bilo bi dobro da se dogovorite o modalitetima susreta i njegovom vremenu, jer dijete Vam najviše pati i potrebna su mu oba roditelja! Pa ako Vam je dijete u vrtiću, onda mu pustite da u određenim danima podigne svoje dijete i da ga Vam vrati u među Vama dogovoreno vrijeme. Bilo bi dobro da se dogovorite o svemu, jer će sudski proces trajati kraće. Sudska pristojba će ovisiti o vrijednosti parničkog postupka, pa ako ste naveli da je VPS = 5000 kn, tada će Vam sudska pristojba biti oko 400 kn, s time da svako plača po pola ako je tako dosuđeno u parnici, pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.