sudokom objavljeno: 15. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 15. kolovoz 2008. evo vec sam prije bio otvorio temu, al sad me zanjima iskustvo ljudi koji su prosli sve ... dakle, zanjima me iskustvo ljudi koji su uhvaceni s travom. Za koliko vam je poziv za sud dosao doma ( je li policija dostavila ili postar) rekli ste od 1-6 mjeseci , moze li se negdje provjerit kad ce mi doc poziv???, te kolike ste kazne dobili (novcane ili bilo kakve)... jer , vi svi pricate o nekakvim ogromnim kaznama, od nekoliko tisca kuna, dok niti jedan moj prijatelj koji je uhvacen nije kune platio, vec je uvjetno kaznjen... hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Moja frendica za drugo posjedovanje = 3 mjeseca, za 3 jointa. Odslužila 2 mjeseca UZ OPROST, jer ima maloljetno dijete. Nemoj mislit da je to zahebancija... Manje više isto - obeznanjuje i piva - a legalna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sudokom odgovoreno: 15. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. kolovoz 2008. a sta joj je s prvim posjedovanjem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.