Jump to content

odvjetništvo nakon pravosudnog


dorina

Preporučene objave

Dvije i pol godine radim u državnoj službi, paralelno sam volontirala na Općinskom sudu i prije 2 mj položila pravosudni.

Definitivno mislim tražiti drugi posao pa razmišljam o odvjetništvu jer sam jedno kraće vrijeme nakon faksa radila u odvjetničkom uredu i budući da mi je glavni razlog odlaska s sadašnjeg posla želja za profesionalnim usavršavanjem, a ovdje većinu vremena radim samo radno i upravno pravo što sam u ove 2 godine prilično savladala:)

Pa me zanimaju vaša iskustva i mišljenja kakve su mi šanse da me primi neki odvjetnik kao vježbenika s pravosudnim ispitom,a nisam vježbenički odradila u odvjetništvu.

Nekako mislim da je to malo teže izvedivo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iskustvo jednog kolege je da je nakon rada u agenciji za nekretnine (volontirao je i na sudu) i polozenog pravosudnog trazio posao u odvjetnistvu 8 mjeseci. U pravilu ga nisu htjeli jer nije imao iskustva u odvjetnistvu. Na kraju je nasao posao u uredu koje se bavi zemljisnim knjigama, al naravno ima i drugih predmeta. Znaci u CV-u istakni na kojem pravnom podrucju imas najvise iskustva (koliko sam shvatila tvoje je radno) pa ciljaj ured koji se time najvise bavi. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija