VUKOVI objavljeno: 23. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 23. kolovoz 2008. ja sam hrvi ,30 posto trajno ,podstanar . koliko dugo moram čekati stambeni kredit? Kupim li kuću sada da li mogu dobiti neku pomoć ako ne kredit od ministarstva.ako se kredit dize u banci ima li se kakvih pogodnosti? molim vas vasa iskustva i savjete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 24. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2008. dobiti kredit za stambeno zbrinjavanje je isto što dobiti na lottu, najbolja solucija je tržiti kredit u banci akod realizacije istog od mobs-a tražiti kredit za poboljšanje uvjeta stanovanja koji se relativno brzo dobije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
VUKOVI odgovoreno: 24. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2008. Hvala na odgovoru .molim da mi odgovoriš ako znaš na sljedeće pitanje.uzmem li kredit od banke i kupim kuću pa tražim kredit za poboljšanje uvjeta da li mi priznaju 30 posto hrvi. kuća je u malom mjestu imam li pravo na 15 posto popusta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2008. e za popust ne znam da li se odnosi na kredit za poboljšanje uvjeta stanovanja ali vjerujem da vrijedi kad se već odnosi na kupnju kuće ili stana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.