Luciferka objavljeno: 24. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 24. kolovoz 2008. Lijep pozdrav svima, nadam se da će se naći netko tko će mi moći pomoći. Nakon dvogodišnje veze ostala sam trudna, a postala - samohrana majka - makar znam da to pravno još uvijek nisam, s obzirom da je otac djeteta priznao dijete. No kako on ni na koji način ne skrbi za dijete osim što ga ponekad dođe doslovno pogledati, tražila sam savjet u czss i tamo su mi rekli da se treba donijeti sudska odluka o skrbi i uzdržavanju. Unatoč svemu što mi je otac djeteta priuštio u razdoblju trudnoće pa i sada otkako se dijete rodilo(staro mjesec i pol dana), nisam kivna na njega, ne mislim mu ništa braniti, jedino mi je bitno da uzdržava dijete i da mu sud dodijeli susrete, kako mi ne bi banuo na vrata kad god se on sjeti a to sada čini. Zanima me na koji način trebam sročiti taj prijedlog za sud, trebam li u njemu sama predložiti učestalost susreta, ili se to dogovara na sudu? Da li centar za socijalnu skrb treba donijeti neko rješenje? možda vam se moja pitanja čine suvišnima ali ne znam ništa o tome... Trebam li priložiti neke dokaze? Unaprijed hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.