zanna 0 Objavljeno u kolovoz 26, 2008 Podijeli Objavljeno u kolovoz 26, 2008 Molim vas dali netko zna u kojem Zakonu piše da imamo pravo na slobodne dane za pripremu polaganja DSI? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
silky 0 objavljeno kolovoz 26, 2008 Podijeli objavljeno kolovoz 26, 2008 Zana, to ti piše u kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenika (7 dana za pripremu ispita). Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zanna 0 objavljeno kolovoz 26, 2008 Autor Podijeli objavljeno kolovoz 26, 2008 Da a što ako jedan grad ne podržava kolektivni ugovor? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
piroman 0 objavljeno rujan 1, 2008 Podijeli objavljeno rujan 1, 2008 ja mislim da po zakonu imas pravo 7 dana za pripremu za polaganje državnog ispita i to ti se ne uzima od godišnjeg nego 7 slobodnih dana za pripremu. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zanna 0 objavljeno rujan 2, 2008 Autor Podijeli objavljeno rujan 2, 2008 Da po zakonu, ali kojem? Do sada sam naišla na to samo u kolektivnom ugovoru, ali kako grad u kojem ja radim nije potpisnik kolektivnog ugovora to se ne odnosi na mene. Izgleda da mi nema druge nego uzeti GO. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.