Jump to content

Zahtjev za skrbništvo malodobnog djeteta

sutina

Preporučene objave

Pridao sam zahtjev za skrbništvo na sud koje će se održati 18 09 2008 na nagovor centra za socijani rad.

Supruga je neko vrime bila kod svoje mame i sad se vratila,ponovo nam radi probleme vikanje,omalovažavanje moja kćer ne želi da ostane sama sa mamom jer se boji iste te mame,u zadnje vrime priti sa noževima da će me priklati prid mojom kćerkom redovno bižimo iz stana kad dobije napadaje.

Napomena-----bili smo na vještačenju kod psihologa ja i moja supruga.

Suprugi je napisano da mora na psihijatrijski tretman a ona to odbija uz izgovor da meni triba tretman.

Više puta bio sam u centru oni mi odgovaraju da su oni svoj dio odradili i da su servis sudu.

Zvao sam doktoricu od supruge i ispričao sve šta se dešave a ona ima odgovor da centar pošalje nalaz od vještačenja da će tek onda ispisati uputnicu za psihijatrijski tretman.

Centar ne šalje nalaz od vještačenja da je to neka tajna.

Neznam šta napraviti i kako dalje do 18 09 2008 kad je zakazana rasprava.

Dijeli na drugim stranicama

A kao dalje...čekati taj dan...

Centar je zasigurno sve napisao u vezi vašeg slučaja i svoje mišljenje o istom što će dakako ići u vašu korist,a ujedno ako ćete imati prilike na sudu ćete iznesti svjoje probleme i vjerojatno dobiti veliku prednost za skrbništvo,sudeći prema onom što ste naveli o ponašanju vaše supruge.Želim vam puno sreće..

Uistinu nisu uvijek majke najadekvatnija skrb za svoje dijete...ali ima nas i normalnih kojima oduzimaju dijecu očevi koji uistinu nisu sposobni sami brinuti o svojoj djeci... :misli:

Centar je napisao mišljenje-prijedlod sudu da se kćer dodjeli meni iz razloga što sam prošao sva testiranja.

Čak sam morao vaditi krv da se uvjere da nisam alkos.

Brojim dane kao nekad u vojsci do datuma odluke.

Supruga je dosadila i centru i policiji u namjeri da me zatvore,da mi uzme sve ali sam izdržao bar tako mislim.

:dvoje:

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija