buki objavljeno: 5. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 5. rujan 2008. Dobio sam opomenu za neplaćenu kaznu za parkiranje, a da ja tu kaznu nisam uopće dobio. Sjećam se da sam navedenog datuma(prije 4 mjeseca) bio u Zagrebu, odakle i je kazna, sa navedenim vozilom, ali nikakvu kaznu za parking nisam tada dobio. Mogu li se žaliti i koliko to ima smisla? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 5. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2008. poslije još koje opomene stigne ti tužba,nakon 3-4 godine. ako tužba nije podnešena prema sudu tvog prebivališta piši prigovor nadležnosti suda. ako neplatiš kaznu koju traže i upustiš se u spor,na sudu tvrdi da nisi bio u Zagrbo i da ti pokažu sliku tvog auta ,slikano na parkiralištu sa datumom. nikako ne kazati da ti nisu ostavili uplatnicu.Ostavlja se sa vanjske strane i mogao ju je neko i baciti. ako izgubiš sud platit ćeš i kaznu i zatezne kamate i trošak suda. ako dobiješ sud neplaćaš ništa. odluči. 50% dobiješ .50% izgubiš sve ovisi koliko budeš uvjerljiv na sudu. opomeni koju si primio piše da je to ugovorena kazna a što nije u skladu sa Zakonom o obveznim odnosima zato što ugovorena kazna nemože biti u novcu.(Presude Ustavnog suda do kojih sam došao na njhovoj stranici.) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.