MsStres objavljeno: 5. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 5. rujan 2008. Molimo vas ne pišite naslove poruka velikim slovima. Urednik Nedavno sam se vratila s porodiljnog, no u drugi Odjel. Radim na mjestu s VSS kao suradnik kao i prije, no, navodno, je ovo mjesto - stručnog suradnika. Mogu li tražiti 'imenovanje' stručnim suradnikom? Čime je to propisano? U ugovoru o radu na neodređeno vrijeme stoji mi naziv starog odjela. Imam li pravo zahtijevati da potpišem novi za novo radno mjesto? Može li me se oštetiti ako mi u ugovoru stoji ime odjela u kojem ne radim? (Inače već mi je odgovoreno da nema potrebe za time, ali mojim nadređenima nije potrebno ništa što bi podređenima išlo imalo u korist...) Imam li pravo zahtijevati opis radnog mjesta? Naime, znala sam obavljati, s VSS, poslove ispod svake spreme, koji su za mene bili jako uvredljivi i ponižavajući. Vidim da je zakon o radu dosta nedorečen po pitanju OPISA radnog mjesta u ugovoru o radu, pa vas ljubazno molim za POMOĆ! hVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.