drga objavljeno: 5. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 5. rujan 2008. Pocetkom kolovoza, moju mamu udario je auto. Nije bila na pjesackom prelazu. Nakon osam dana kome, preminula je. Kod prvog kontakta s policajcem koji je bio na uvidjaju, receno mi je da je mama neoprezno stupila na cestu, da je vrijeme za reakciju vozaca bilo kratko, ali da bi to netko "s boljim refleksima" izbjegao. Nakon sto je mama preminula, otisli smo do Luckog na razgovor s policajcem, u principu da cujemo koji je daljnji postupak, tko ju je uopce udario itd. Tada je ton razgovora bio drugaciji, u principu da je krivica samo mamina, te da nam se ne isplati uzimati pravnika. Kad smo dobili ime osobe, bilo mi je poznato, pa se malo raspitala i ispalo je da se radi o osobi s "dobrim" vezama na "pravim" mjestima, ministarstvima itd. Ono sto meni nije jasno je sljedece: cesta je ravna, na dijelu gdje je mama stradala siri se u dvije trake u tom smjeru, sa strane ceste nema nicega sto bi vozacu moglo zakloniti vidik, a navodno je brzina vozaca bila 35 km/h po procjeni policije. Moras biti slijep da ne vidis da ti netko izlazi na cestu. Ja sam vozac, i kad vidim da je netko "opasno" blizu ceste, stajem, jer ne zelim racunati na to da ce pjesak stati. Stajaliste policajca je da s obzirom da je vozac bio u svojoj traci i nije presao dozvoljenu brzinu, onda nije kriv!!! Je li to moguce? Mama je od ozljeda imala slomljenu lijevu nogu i puno, puno ozljeda glave. Izvjesce policije jos nismo dobili. Kad smo zvali prije tjedan dana (cetiri tjedna nakon nesrece), policajac nam je rekao da je mama imala 0.7 promila alkohola u krvi, sto smo mi pokusali provjeriti u bolnici koja ju je primila, ali su nam rekli da ne mogu naci nikakve podatke o njenom testu, mada je doktor koji ju je zaprimio rekao da su ga radili. Dodatno, niti jedne dnevne novine nisu objavile nista o nesreci, mada se dogodila usred bijela dana takoreci u centru Zagreba. Molim vase misljenje radi li se tu o normalnom postupku ili nesto "ne stima" sa ovim "tretmanom" slucaja. HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.