Zia objavljeno: 9. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2008. Poštovani, molim vas za pomoć prije nego što angažiram "stvarnog" odvjetnika. Moji roditelji su se papirnato razveli prije 7-8 godina. Majka je mislila da će se dogovoriti oko posjele kuće ali eto stvari su se malo zakomplicirale pa moramo na sud. Pitanja koja me muče su sljedeća: kako se dokazuje da su zajedno gradili kuću, koliko traje takav proces i koliko košta odvjetnik? Da li je problem što je prošlo tako puno vremena i kako se dijeli imovina (pola-pola ili?). Da li meni kao djetetu pripada koji dio? Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 25. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2008. Djeca nisu u (bila) braku sa roditeljima stoga s njima niti ne dijele bračnu stečevinu, iako roditelji (kao i bilo tko drugi) mogu odlučiti što će im od svoje imovine darovati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.