mrja objavljeno: 9. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2008. Molim Vas da mi netko kaže što možemo očekivati na timskom prikazu u Dubravi.Kakva pitanja postavljaju ti liječnici i da li ja kao supruga mogu prisustvovati tom "ispitivanju". Suprug se ima PTS,problemi su klasični i nakon što sam se izvikala na njegovu psihijatricu jer ne poduzima ništa konkretno samo ga šopa lijekovima, poslala ga je u Dubravu a oni ga sad šalju na "timski". Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 9. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2008. Bez brige, tamo će ga ekipa dobrih stručnjaka preispitati oko svih događaja i posljedica tih događaja, proučit njegov ratni put i utvrditi u kojem stupnju mulja ili ne mulja. Odlučiti o daljnjem liječenju i ne možete biti prisutni jer se od pacijenta očekuje da zna kakve ima tegobe i gdje je sve bio i kako je stradao. Između ostaloga bit će nazočna i medicinska sestra sa puno iskustva u tim stvarima tako da nemate brige za svojega partnera. Obično su na prikazu psihijatar i psiholog (doktor i profesor) koji svoj posao znaju jako dobro i zasigurno će odrediti pravilno način daljnjeg liječenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ambrus odgovoreno: 9. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2008. Ja sam bio na Timskom prikazu ali prije 2 godine.Dodete u Dubravu i date uputnicu med. sestri i čekate u čekaonici dok vas ne zovu. Onda vas sestra zove u prostoriju gdje su u mome slučaju bili 2 doktora i sestra i rekli mi da slobodno pričam o svim svojim problemima što ih imam.Naravno i oni postavljaju razna pitanja a i također gledaju vam sve papire koje imate. Neka se ništa ne boji jer oni kako lako skuže glumce tako dobro i rekao bi svaka im čast znadu kako da pomognu čovjeku.Nemojte ništa da zaboravite od dokumentacije sve ponesite kao da idete na komisiju za RVI. Nakon razgovora odete van i onda pričekate da vam oni napišu taj timski prikaz i to vam sestra donese van.Tamo napišu vam svoje mišljenje o vašem stanju i daljnje smjernice u vezi lječenja.To je sve. Bok i sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrja odgovoreno: 23. rujan 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2008. Hvala ljudima koji su mi odgovorili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.