bura65 objavljeno: 12. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 12. rujan 2008. Nedavno sam imala prometnu nezgodu. Nisam bila prisutna na očevidu jer sam završila na hitnu. Vozila sam glavnom cesto i skretala u ljevo. Na cesti nije bilo nikog.I odjednop prasak.Otvorili se zračni jastuci i ništa nisam vidjela. Drugi sudionik kaže da je išo isto tom cestom ravno, dakle ja sam mu oduzela prednost. Bilo mi je sumnjivo jer sam sigurna da nije se kretao tom cestom koja je pregledna 30m , ja ga nisam vidjela. Odbijao je da se pozove policija. Pred svedocima je reko "ovaj me je s desne strane pustio" Tragovi kocenja nigdje.Ali nema. Ali se poslje predomislio i pokazujetragove koje vode iz sporedne ceste, pa onda druge itd. Auto neregistriran. Od njegovog osiguranja dobijem obavjest da sam ja kriva i na odštetu nemam pravo. A policija kaže da zapisnik nije još gotov.Ništa mi nije jasno. Da li da se upustim u dokazivanje,prometno vještaćenje i da li prometni vještak može odrediti kut pod kojim je dosudara došlo, da odredi brzinu na osnovu deformacije vozila. Ja sam vozila mercedes E320 i šteta je totalna. Sudar se dogodio u naselju ogranicenje 40. A vozač drugog vozila kaže vozio 40km/s Onda mi nije jasno.Kako je moguće da na autu bude totalna šteta ako je vozio 40 km a preglednost je nekih 30-40m Molim komentar i odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.