dirip objavljeno: 20. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 20. rujan 2008. ..svima koji polažu posebni dio iz Poreza, ako trebaju skriptu samo neka se jave.. ..sretno!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomoporezna odgovoreno: 22. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2008. molio bih te ako mi možeš poslati sve to na mail tomislav.suta@porezna-uprava.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlatka odgovoreno: 25. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2008. molim Vas ako mi mozete poslati Posebni dio DSI za poreze na e-mail adresu: vlastasalamunic@yahoo.com hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shakira odgovoreno: 12. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. please pošalji i meni skriptu iz posebnog dijela na curkovic.ana@gmail.com...hvala I jaaaako bi mi pomoglo ako se još sjećaš pitanja iz posebnog dijela Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frky odgovoreno: 13. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. Molim te i meni skriptu za posebni dio finacija, tj poreze.Tnx e mail: nblagovic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nensy5 odgovoreno: 15. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2008. Hej.Molim te i meni pošalji skriptu za posebni dio-Porezna. Puno hvala. nensy5@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
javorak odgovoreno: 21. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2008. Molim Vas da mi pošaljete skriptu za posebni dio-Porezi na ovaj e-mail javorak@net.hr Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
evellin odgovoreno: 26. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2008. bila bih vam vrlo zahvalna... evellin_7@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bann odgovoreno: 27. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2008. može i na bannn@net.hr unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
timobilan odgovoreno: 20. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2008. moze i meni? Molim posalji na tmav0411@net.hr Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija0107 odgovoreno: 13. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2009. možeš molim te i meni na marijavi0107@gmail.com Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnirok odgovoreno: 18. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2009. Molim hitno skriptu iz posebnog dijela, najveća hvala! E-mail adresa: crnirok@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana83 odgovoreno: 21. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2009. Može i na ovaj mail hitno skripta: ivanajancikic@gmail.com Hvala puno!Ispit je 27.01.2009., pa je lagana frka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jere1979 odgovoreno: 30. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2009. ako netko ima skriptu, molim na mail jculic79@yahoo.com i još nekoliko pitanja... kako znati iz kojeg područja pitaju? porezni sustav je popriličan, da li vam kažu na seminaru ili dođete pred gotov čin na ispitu? i kakva su pitanja? unaprijed hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mlad73 odgovoreno: 1. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2009. Ja sam bila na ispitu u petak 30.01. i položila , VSS sam posebni dio iz financija i što se tiče posebnog dijela ispitivač je odličan ako negdje zapnete pomogne, a sve mu možeš objasniti i na primjeru ne traži čiste definicije. Literatura vam je ona knjižica iz Porezne uprave a zove se Hrvatski porezni sustav i to vam je sasvim dovoljno za poreze (možete je skinuti sa stranica porezne uprave ili pokupiti u nekoj ispostavi porezne), jedino još pita par osnovnih pojmova iz carina (carinska tarifa što je i par sitnih pitanja) zatim što su banke, temeljni i jamstveni kapital banke, zadaci i poslovi HNB i što je to platna bilanca. Što se tiče općeg dijela mi smi imali dosta dobru komisiju nisu tražili detalje ako dobro objasniš osnovu, osim gđe. iz ZUPA i uredskog koja je tražila da se dobro zna područje ZUP-a, obožava prekinuti na pola odgovora i razgovarat o nečem drugom i onda vam kaže da nastavite. Koliko ja znam iz naše grupe je pao samo jedan dečko iz Ministarstva prometa i to baš iz ZUP-a i strašno ga je izvrijeđala kao šta on uopće radi tu zašto drugom uzima mjesto i sl. Ispit je trajao do 18:30 ali smi imali prekid od 15 do 17 sati jer smo čekali gosp. iz Ustava (a taj je neki iz sabora) i gđu. iz ZUP-a. Ništa strašno bitan je početak a poslije je sve lakše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mlad73 odgovoreno: 3. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2009. Hvala! Na pismenom možeš dobiti slijedeće: izradi porezno rješenje za dohodak od samostalnog rada uglavnom ali mogu ti dati i kombinaciju (ja sam dobila za ugostitelja iz Zagreba koji je ostvario 750.000,00 kn dohotka a uzdržava invalidnu ženu i dijete pa mi je koeficijent osob.odbitka bio 2,3, a kolegica je imala za obrtnika koji je ostavrio 1.400.000,00 kn i uzdržava troje djece) zatim kolege iz Osijeka su dobili da izrade porezno rješenje na promet nekretninama i isto jedno za dohodak i dvoje ih je dobilo da izrade rješenje o kažnjavanju pravne osobe i odgovorne osobe (to ti je ustvari OPTUŽNI PRIJEDLOG samo tako napišu da te zbune). To ti uvijek bude samo je pitanje što ćeš od toga dobiti. Sa sobom možeš ponjeti napisane primjere pa samo prepišeš a možeš imati i svu literaturu. Pismeni ti Fabijančić uopće ne čita samo pogleda da li imaš dobar naziv akta i da li ima rješenje sve djelove i potpiše ga. Ja imam jedan optužni koje su moje dvije kolegice imale potpuno isti pa ukoliko želiš mogu ti ga poslati samo mi pošalji e-mail adresu. Ako mogu još kako pomoći tu sam. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kiki31 odgovoreno: 9. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2009. Ako mi netko može poslati skripte iz državnog ispita za poreznu upravu bila bi mu zahvalna! Moj mail je pozar7@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnirok odgovoreno: 11. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2009. @ mlad73 Molim te ako možeš pošalji mi te primjere za posebni dio... velika hvala! Moj mail: crnirok@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jere1979 odgovoreno: 11. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2009. hvala na opsežnom opisu!!! molim te ako možeš poslat na jculic79@yahoo.com i možda da li znaš jel za sss isto tako na posebnom djelu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mlad73 odgovoreno: 12. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2009. moram priznat da ne znam nikog tko je polagao a da ima SSS, ali ti mogu reći da je samnom bilo i dvoje kolega iz Ministarstva prometa i kolegica je imale sss a njen kolega vss, ali su obadvoje pisali neka rješenja o dodjeli prava ili registracija ne sjećam je više točno kako se zove, ali je ona dobila rješenje koje oni rade mislim o dodjeli broja (imena) brodu, a on isto samo za drugu stvar. Zato pretpostavljam da će vama dati da napravite neko porezno rješenje, ne vjerujem da ćete dobiti optužni jer se to u pravilu radi u inspekcijama, a porezna rješenja izdaju i službenici u ispostavama porezne pa ćete vjerojatno dobiti to u pismenom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malaribica odgovoreno: 2. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2009. molim te mozes mi poslati skriptu za posebni dio-porezna na mail: ivana.mikulec@yahoo.com Da li se mozda sjecas koju su ti bila pitanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oliver9 odgovoreno: 26. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2009. Molim skriptu za posebni dio-porezna i primjere za pimeni na mail:oliver9@net.hr Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninocka1 odgovoreno: 19. travanj 2009. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2009. molim vas ako mi možete poslati skriptu za posebni dio,porezi, na mail: ninalari1@yahoo.com puno hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokolino odgovoreno: 23. travanj 2009. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2009. Molim skriptu za posebni dio p1aulina@yahoo.com Hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nensy5 odgovoreno: 23. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2009. Bok! Meni treba posebni dio-porezi.Imala sam ali mi je ostalo na poslu a učim sad za državni. nensy5@net.hr Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija0107 odgovoreno: 24. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2009. Ne znam kakva je ta skripta, ali za one koji uče isključivo po Hrvatskom poreznom sustavu knjižici to za određene ispuitivače nije dovoljno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fviz odgovoreno: 26. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2009. molim Vas možete mi poslati skriptu na e-mail fvizintin@gmail.com Unaprijed zahvaljujem lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rab odgovoreno: 27. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2009. ja radim u gradu kao referent za poreze, znači, vikendice, tvrtke, potrošnju i javne površine. da li netko ima sličan slučaj? i trebala bi i meni onda skripta za poreze! hvala mail je: gradrab.elada@inet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mahti odgovoreno: 29. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2009. Evo pitanja s posebnog dijela za poreznike koje je pitao u mojoj grupi: porezni obveznici pdv-a uvjeti za odbitak pretporeza ispravak pretporeza zašto je mjesto oporezivanja pdv bitno carinska tarifa jamstveni i temeljni kapital Uglavnom ništa strašno osnovno o svim porezima naučit:porezne obveznike, porezne osnovice..obratit pažnju na ova gore pitanja plus amortizacija, slobodne zone, vrste dohotka, tko mora podnijeti godišnju prijavu, platna bilanca. To bi bilo sve uvijek se ponavljaju ista pitanja važnije je naučiti pitanja koja ispitivač uvijek pita nego širiti u širinu jer znamo da porezi jesu široki...zato samo osnove i ova gore pitanja proučit..za pdv ima knjižica pdv za početnike pa to malo bolje proučite i sve će biti u redu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninocka1 odgovoreno: 29. svibanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2009. evo nekoliko pitanja koja su meni bila iz posebnog dijela: - pdv obveznici koji plaćaju porez na dobit - sto se smatra dohotkom a ne plaća se porez na dohodak - što je amortizacija i što ne podliježe amortizaciji - do kada je rok za podnošenje prijave poreza na dohodak,a do kada za pdv godišnji - po kojem se načelu plaća pdv s obzirom na mjesto isporuke - koji dio puta podliježe pdv-u ako se usluga ne obavlja samo u tuzemstvu,nego i u inozemstvu - tko je obveznik posebnog poreza na duhanske proizvode,kada nastaje porezna obveza i u kojem roku se mora platiti - ako MUP prodaje auto fizičkoj osobi da li plaća pdv, a da li plaća ako ga prodaje poreznoj upravi Ispitivaču je jako bilo bitno da se razumije ono što se priča,na većinu odgovora pita te jeste sigurni,jel to uvijek tako,kada nije tako i slična pitanja i većinu odgovora mora se potvrdit sa primjerima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mantolk odgovoreno: 6. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2009. Pozdrav...I meni bi dobro došla skripta...pa ako bi mi neko mogao poslati bila bi jako jako jako zahvalna;))) Mail je : p.horzic@gmail.com Hvala;))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nensy5 odgovoreno: 29. lipanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. lipanj 2009. Imam sad 2.7. ispit pa me zanima što pitaju SSS? Puno hvala. Nadam se da ću proći ispit. Javim vam kako je bilo i što su pitali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanjapg odgovoreno: 13. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 13. kolovoz 2009. Može meni primjere rješenja? Hvala! sanja_p_g@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Laresa odgovoreno: 20. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2010. evo i ja se prikljucujem molbama za skriptu za posebni dio i primjerima rjesenja, ako moze na e-mail laresa@net.hr Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malena83 odgovoreno: 5. svibanj 2010. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2010. hej jel imaš kakvu skriptu za posebni dio da mi pošalješ na mail: zdebeljak@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
voyager8002 odgovoreno: 28. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2010. Molio bih skriptu za posebni dio (Porezna) s primjerima na mail voyager8002@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alex1981 odgovoreno: 3. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2011. Molim Vas ako imate skriptu iz posebnog djela-porezna da mi proslijedite na mail ratkovicsandra@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kladionicar5 odgovoreno: 10. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2011. Molim onog tko ima skriptu za posebni dio Porezi da proslijedi na: kladionicar@net.hr HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukeskywalker odgovoreno: 15. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2011. Kolega,kako je prošlo danas? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bunny14 odgovoreno: 15. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2011. Molim Vas ako imate skriptu iz posebnog djela-porezna da mi proslijedite na mail danijela14@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mabzi odgovoreno: 17. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2011. Hej...molim i ja pomoć...trebam skriptu iz poreza... molim poslati na marina.bozicevic@porezna-uprava.hr unaprijed veliko hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canon odgovoreno: 27. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2011. Pozdrav! Jel netko možda zna kad bi mogli dobit pozive mi koji smo prijavili DSI u 10. mj.? Nekako mi se dugo već ovo čini... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maky1234 odgovoreno: 6. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2013. Molim Vas ako netko ima skriptu iz posebnog djela-porezna da mi posalje na mail marko_kc@hotmail.com...unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cameleonxxx odgovoreno: 8. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2013. VLADA REPUBLIKE HRVATSKE Na temelju članka 57. stavka 2. Zakona o državnim službenicima (»Narodne novine«, broj 92/2005), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 25. svibnja 2006. godine donijela UREDBU O POSTUPKU, NAČINU POLAGANJA I PROGRAMU DRŽAVNOG STRUČNOG ISPITA(Redakcijski pročišćeni tekst,'Narodne novine' br. 61/06, 145/12) Na snazi i primjenjuje se od 27. prosinca 2012. PRIJELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBEČlanak 37. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]Položeni ili priznati Ispit za obavljanje određenih poslova na temelju propisa koji su se primjenjivali prije stupanja na snagu ove Uredbe, smatraju se položenim ili priznatim Ispitom prema odredbama ove Uredbe.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]Ispit nije dužan polagati službenik koji je oslobođen obveze polaganja Ispita na temelju dosadašnjih propisa.[/TD] [/TR] [/TABLE] Članak 38. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]Službenik koji ima položen ili priznat Ispit odnosno koji je oslobođen od obveze polaganja Ispita prema ranijim propisima, obvezan je položiti posebni dio Ispita ako je posebnim propisom utvrđena obveza polaganja Ispita za obavljanje određenih poslova na koje je raspoređen. da li mi netko može ovo protumačiti??? hvala......[/TD] [/TR] [/TABLE] Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
samo.ja odgovoreno: 13. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2013. Molim ako netko može ponuditi odgovor. U pitanjima koja se mogu naći na Legalisu često se naiđe na pitanje: Obveznici PDV-a koji plaćaju porez na dobit. Ovo se odnosi na rokove podnošenja obrazaca ili na nešto drugo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gone4g odgovoreno: 13. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2013. Može i meni, molim vas, skripta za posebni dio - porezna, primjeri, šta god imate, na mail mario.cvitkovic1@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 15. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2013. Može i meni, molim vas, skripta za posebni dio - porezna, primjeri, šta god imate, na mail mario.cvitkovic1@gmail.com ajd molim vas i meni sve za posebni dio na mail mlmindylou737@gmail.com,puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 15. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2013. ajd molim te ako je netko tebi poslao ti proslijediš meni,gore u tvom citatu mi je mail,hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 15. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2013. Hvala! Na pismenom možeš dobiti slijedeće: izradi porezno rješenje za dohodak od samostalnog rada uglavnom ali mogu ti dati i kombinaciju (ja sam dobila za ugostitelja iz Zagreba koji je ostvario 750.000,00 kn dohotka a uzdržava invalidnu ženu i dijete pa mi je koeficijent osob.odbitka bio 2,3, a kolegica je imala za obrtnika koji je ostavrio 1.400.000,00 kn i uzdržava troje djece) zatim kolege iz Osijeka su dobili da izrade porezno rješenje na promet nekretninama i isto jedno za dohodak i dvoje ih je dobilo da izrade rješenje o kažnjavanju pravne osobe i odgovorne osobe (to ti je ustvari OPTUŽNI PRIJEDLOG samo tako napišu da te zbune). To ti uvijek bude samo je pitanje što ćeš od toga dobiti. Sa sobom možeš ponjeti napisane primjere pa samo prepišeš a možeš imati i svu literaturu. Pismeni ti Fabijančić uopće ne čita samo pogleda da li imaš dobar naziv akta i da li ima rješenje sve djelove i potpiše ga. Ja imam jedan optužni koje su moje dvije kolegice imale potpuno isti pa ukoliko želiš mogu ti ga poslati samo mi pošalji e-mail adresu. Ako mogu još kako pomoći tu sam. Sretno mlad možeš mi poslati molim te primjere i sve što imaš,naravno ako si još uvijek aktivan na forumu:Dna mail mlmindylou737@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gone4g odgovoreno: 15. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2013. ajd molim vas i meni sve za posebni dio na mail mlmindylou737@gmail.com,puno hvala Nije mi još nitko ništa poslao, ali ako dobijem išta, proslijedim ti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 15. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2013. ajd molim te hvala,pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
teac odgovoreno: 16. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2013. može i meni molim vas, sve što imate. teacrnilo@gmail.com puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cameleonxxx odgovoreno: 31. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2013. Pozdrav, ide tko 09.02.2013. na DSI iz porezne uprave????????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kroki kroket odgovoreno: 1. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2013. Ako mi netko može poslat skriptu Posebni dio Porezna na zujalica2013@gmail.com HVALA!! 23.02. izlazim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kroki kroket odgovoreno: 8. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2013. Molim vas skripticu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kroki kroket odgovoreno: 8. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2013. MOLIM VAS SKRIPTICU Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 15. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2013. MOLIM VAS SKRIPTICU hej jesi nabavila skriptu????ajd molim te javi ako jesi i pošlji mi sve što imaš na mail,molim te Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kroki kroket odgovoreno: 15. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2013. rado bi poslala al nitko ništa!! Očito oni koji je imaju nisu utepili poziv za pomoć!! Dobijem li šta ne brini šaljem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina1304 odgovoreno: 12. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2013. Hej jesi li dobila išta?!može i meni skripta,bila bi jako zahvalna! na nina1304@net.hr Ažurirano Ažurirano Ažurirano Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hatikvah odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2013. Podnio sam sredinom sedmog mjeseca prijavu državnog ispita za VSS kao polaznik stručnog osposobljavanja bez radnog odnosa u poreznoj upravi. Međutim, prije par dana je gospođa iz Ministarstva uprave zvala mog mentora (voditelja Porezne ispostave) da me pita gdje će me staviti u koju skupinu za posebni dio ispita. To je čak iznenadilo voditelja mog koji ih je proslijedio u Područni ured šefici kadrovske službe za Područni ured. Je li netko zna imali baš specijalni dio za poreznu upravu i imali netko skriptu ili ću morati odgovarati dio financije kao najbliže područje moje službe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gone4g odgovoreno: 6. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2013. Ja sam također u Poreznoj, još ne idem na ispit ali znam da svi ostali koji su polagali su imali financije za posebni dio, odnosno konkretno dio koji se odnosi na odjel u Poreznoj, tipa dobit, dohodak, nekretnine i sl. Nisam od nikoga čuo da je Porezna odvojena od ostalih... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leleo odgovoreno: 18. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2013. hej može i meni skripta na d.oreskovic27@gmail.com unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hatikvah odgovoreno: 27. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2013. Bili bi meni mogao netko poslati skriptu za Poreznu posebni dio i primjeri pismenog dijela ispita? Koliko sam čuo obično se vrte primjeri da izradimo Rješenje poreza na dohodak ili na Godišnji Porez na cestovna motorna vozila? Ako ima bilo tko ikakve primjere i skripte molio bih da pošalje na mail hrvoje-1987@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 6. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2013. Bili bi meni mogao netko poslati skriptu za Poreznu posebni dio i primjeri pismenog dijela ispita? Koliko sam čuo obično se vrte primjeri da izradimo Rješenje poreza na dohodak ili na Godišnji Porez na cestovna motorna vozila? Ako ima bilo tko ikakve primjere i skripte molio bih da pošalje na mail hrvoje-1987@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem. ajd molim te ako ti je netko nešta poslao (skriptu i primjere) da mi pošalješ na mail mlmindylou737@gmail.com unaprijed hvala i MOLIM VAS pošaljite Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maky1234 odgovoreno: 7. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2013. takoder moze skripta za Poreznu, posebni dio. Sa primjerima sa pismenog dijela ako tko ima. hvala!!! marko_kc@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivdža odgovoreno: 17. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2013. Molim skriptu za posebni dio-porezna i primjere za pimeni na mail:o ivana.kanjir@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anamary0103 odgovoreno: 18. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2013. Trebam posebni dio za državni - porezna uprava! Hvala! Mail: anamary0103@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anamary0103 odgovoreno: 18. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2013. Može i meni molim te šta god da imaš od skripti i primjera! Mail: anamary0103@gmail.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Darchy odgovoreno: 29. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2013. Također trebam posebni dio za poreznu i primjere s pismenog,hvala! dlovren@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Štreberica odgovoreno: 1. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2013. Trebala bih skriptu za posebni dio + primjeri. Ajmo ljudi, pomozite kolegici slati na mail: streberrica@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darmi odgovoreno: 2. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2013. I ja bih molila dobru dušu da mi pošalje skriptu i primjere sa ispita,uskoro mi je i ispit pa molim vas pomažite Moj mail je andreemma@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marin.por odgovoreno: 8. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2013. Bok! Molim Vas ako imate skriptu iz posebnog djela-porezna da mi proslijedite na mail marin.jeli@gmail.com Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darmi odgovoreno: 9. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2013. Nije moguće da baš nitko nema skriptu ni primjere,molim vas pošaljite mi bar nešto da znam šta me očekuje.andreemma@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
željkamartina odgovoreno: 9. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2013. molim Vas ako mi netko može poslati skripitu Posebni dio DSI za poreze email: m.brajak@gmail.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ladybug7 odgovoreno: 9. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2013. pozdrav! ako netko ima skriptu za posebni dio iz poreza molila bi da mi pošalje na ladybug7@vip.hr Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
majab1406 odgovoreno: 9. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2013. pozdrav! ako netko ima skriptu za posebni dio iz poreza molila bi da mi pošalje na ladybug7@vip.hr Hvala! Može i meni skripta moooooooolim lijepo ) majab1406@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mindylou odgovoreno: 10. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2013. Može i meni skripta moooooooolim lijepo ) majab1406@gmail.com može molim vas i meni skripta posebni dio-porezna i primjeri na mlmindylou737@gmail.com hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anamary0103 odgovoreno: 10. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2013. ljudi nemoguće da baš nitko nema ništa za posebni dio...pomagajte!!! imam državni 9.11. Help! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama
Preporučene objave