Lendsir objavljeno: 25. rujan 2008. Dijeli objavljeno: 25. rujan 2008. Molim jedan odgovor. Pozvana sam na treći krug razgovora odnosno intervju u državnu upravu. Sad nemam baš neke prevelike nade da dobijem posao ali nikad se nezna. Zanima me koliko treba proći od intervjua da se dobije rješenje tko je primljen? I drugo da li se gleda isključivo broj bodova koje su se ostvarili na testiranju? Unaprijed zahvaljujem i držite fige! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lendsir odgovoreno: 26. rujan 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2008. Ajde ljudi molim odgovor ako ne točan bar procjenu, ako je tko bio zaposlen u državnoj službi koja je bila procedura i kad su vam javili da ste primljeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lendsir odgovoreno: 27. rujan 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2008. Ma ne vjerujem da baš nikog nema tko radi u državnoj službi i koji je prošao na testiranju pa da nezna koja je procedura, ali ljudi ovi mi je jako važno, jer prvi put u životu imam neke šanse (istina da je jako moguće da drugi kandidati imaju dobru vezu) pa bi voljela znati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hipp odgovoreno: 28. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2008. U Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje prođe bar mjesec dana od podnošenja zamolbi, tj. razgovora. Mislim da to ovisi i o tome gdje se donose odluke, jer ako prođeš u nekoj službi na natječaju oni još moraju čekati i potvrdu središnjice.Sve ovisi tko sve mora potvrditi odluku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ksx odgovoreno: 29. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2008. takve stvari se propisane podzakonskim aktima tocno odredenog poslodavca dakle trtebali bi znati o kojem se poslodavcu tocno radi obicno to propisuje neki pravilnik ili statut a zakonom je samo propisano da se radnici zaposljavaju na temelju javnog natjecaja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.