valnea5 objavljeno: 2. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 2. listopad 2008. drzavljanka sam republike hrvatske, imam 20 godina i prije 3 mjeseca sam sklopila brak sa drzavljaninom kosova. skolpili smo brak u kosovu , i sad bi zeljeli rastavu, ali neznam koja je procedura , dali ja moram ic natrag tamo da bi dobila rastavu braka ili mogu dobit rastavu da neidem tamo. i sto mi je potrebno da bi dobila rastavu, i on se zeli rastati takodjer. hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 4. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 4. listopad 2008. Prenosim objavu s nakanom upitopostavljača da aktualizira već postavljeno pitanje, a vas valnea5 molim da nastavite u okviru ove teme ne otvarajući drugu za isti upit prema Pravilima Legalis foruma: * valnea5 #1 razvod braka Novak Registriran: 2.10.2008 Mjesto: Broj objava: 2 pisala sam vam da sam u braku sa starnim drzavljaninom te da je brak sklopljen izvan hrvatske u kosovu. mi bi se sad zeljeli rastati a neznam koj je procedura, dali bi ja trebal ic tamo i koje papire trebam priloziti, svi mi kazu nesto drugacije, inace studiram i nemam novaca za odvjetnika molim vas odgovor. hvala unaprijed Objavljeno: 4.10.2008 10:11 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.