ZastoJa objavljeno: 3. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 3. listopad 2008. Smije li radnik MUP-a biti član neke udruge, npr. inženjera nečega? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 3. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2008. zašto ne? ali samo neprofitne udruge. ukoliko vas zateknu u obavljanju bilo kakve profitabilne djelatnosti odmah vas slijedi otkaz. Članak 94. Policijski službenik ne smije obavljati samostalnu gospodarsku ili profesionalnu djelatnost. Iznimno, policijski službenik smije, izvan redovitoga radnog vremena i po prethodno pribavljenom pisanom odobrenju ministra ili osobe koju on za to ovlasti, obavljati samostalno ili kod pravne ili fizičke osobe samo poslove koji ne utječu na zakonito i pravilno obavljanje policijskih poslova. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 4. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. listopad 2008. Mhm....dakle, radi se o udruzi koja okuplja inženjere jedne od struka koje sam i ja pripadnik (imam više različitih studija završeno, pa...), udrugi se plaća članstvo, ja nište ne profitiram od toga. A u državnu službu bi bila primljena na temelju diplome jedne druge struke, drugi riječima ta udruga nije iz područja kojim bi se i profesionalno bavila. Uglavnom, OK, hvala...ali kad ste već tu, da pitam još nešto što prije nisam dobila odgovor. Kad me na razgovoru za posao u MUP-u pitaju da li imam kakav prekršaj, što sve spada u to? Prometni ili? Mislim, tzv.potvrdu o nekažnjavanju sam priložila, a to pitanje su mi postavili nakon pitanja da li imam vozačku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.