franka1 objavljeno: 5. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 5. listopad 2008. trenutno sam nezaposlena a u međuvremenu mi se dogodila operacija kičme ... bolove u leđima sam dobila dok sam radila u trgovini...dala sam otkaz želeći potražiti lakši posao... operacija me je iznenadila jer sam mislila da će bolovi prestati kao i mnogo puta prije... a što sada ???? 10godina staža i 36 godina života??? možda u mirovinu ali kako kada sam nezaposlena???molim savjet ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
santolina odgovoreno: 12. svibanj 2014. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2014. trenutno sam nezaposlena a u međuvremenu mi se dogodila operacija kičme ... bolove u leđima sam dobila dok sam radila u trgovini...dala sam otkaz želeći potražiti lakši posao... operacija me je iznenadila jer sam mislila da će bolovi prestati kao i mnogo puta prije... a što sada ???? 10godina staža i 36 godina života??? možda u mirovinu ali kako kada sam nezaposlena???molim savjet ... Moze se u invalidsku mirovinu i ako ste nezaposleni,bitno je da imate radnog staza. Trazite svog doktota da vas podrzi,250 kn je njegovo misljenje na formularu,zatim treba misljenje psihijatra i psihologa-misljenja ne smiju biti starija od 6 mjeseci a ostali nalazu mogu biti stari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.