asdfgh objavljeno: 6. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 6. listopad 2008. bok!pozdav svima,dobil sam konačno rješenje članak 11 profesionalna nesposobnst 30:70,bil sam 15 i pol godina u profesionalnoj brigadi,zanima me dali imam pravo na kakvu invalidnost,gardijski ili braniteljski dodatak jer u rješenju ja to ništa ne kužim,ili da odem do pravnika u mirovinsko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrljo odgovoreno: 6. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2008. ja sam također umirovljen po članku 11, nema nikakvih dodataka, osim ako si dragovoljac onda ti se izračunava mirovina po koeficijentu 1.50, a ako imaš RVI (ili ćeš ga imati) onda po 1.85 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 12. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. nema više nikakvih dodataka jer je sve uračunato u mirovini, jedini izuzetak koji je ostao je invalidnina koja se posebno prima preko poštanske banke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.