lab-tnt objavljeno: 7. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 7. listopad 2008. Moje demokratsko pravo, štoviše, moja građanska obaveza je upućivati na nepravilnosti i prijavljivati ih ... Pošto sam u susjedstvu Udruge XXXXXXXXXX XXXX (Editirao Utjerivaczakona) svjedok sam brojnim nepravilnostima, štoviše kriminalnim i nemoralnim radnjama Udruge lažnih XXXXXXXXX XXXXX (Editirao Utjerivaczakona)... dopredsjednica Udruge nije nikakva bogica - žena je poduzetnika u posjedu par automobila, stanova ... Udruga je njezin i XXXXXXXXXX (Editirao Utjerivaczakona) privatni obiteljski švercerski biznis dobro plaćen sredstvima poreznih obveznika ... Milodari se prodaju na Britanci, Jakuševcu, trgovinama starom odjećom ... ostatak se baci pred vrata kvartovskoj, zagrebačkoj sirotinji ... sve je na prodaju, bilo je nemoralnih trampi i ... nikome ništa ... Oni su zaštićeni i to moje demokratsko pravo i građanska dužnost i obaveza razlog je osobnom sukob s Udrugom ... sve se pretvorilo u osobni rat - naivnog građana s njegovim imaginarnim demokratskim pravom i javne udruge, zaštićene i privilegirane već samom javnosti ... dokazivanje mojih tvrdnji je sporo ... koga još briga za sirotinju, a oni su nečiji interes ... Istinbok, nešto se dešava, švercerski interesi su im ugroženi, ali sam i ja ... No, na njihovoj strani su sve prednosti koje naše pravosuđe uvažava, cijeni - javnost, lova, svjedoci izmanipulirani članovi-šverceri ... i tako sam treći puta prijavljena Sucu za prekršaje, ovoga puta samo za gledanje s ceste - svjedoci bi sve učinili za preživljavanje i tako će biti u nedogled ... XXXXXXXXXX lažnim XXXXXXX (Editirao Utjerivaczakona) sviđa se biti moćan i ispravan ... Treći puta me prijavljuju, samo za gledanje s ceste snabdijevanje švercerica, što je i policiji smiješno, ali svjedoci moraju preživjeti ... Bilo bi smješno da nije mučno i tužno ... Kome se obratiti i što učiniti i dokle će to tako? Čekati da se istraži rad, za XXXXXX XXXXXX (Editirao Utjerivaczakona) je trebalo 10-20 godina ... ja nemam ni živaca, ni vremena (moram raditi za preživljavanje, a ne lažno svjedočiti, a ni kuna) ... do tada će samnom otvoriti Goli otok????? Poštovani korisniče. Na ovom Forumu ne dopuštamo prozivanje imenom i prezimenom te nazivom tvrtke ili Udruge, pa je stoga dio Vašeg teksta koji je koristio imena i prezimena osoba te nazive udruge izmjenjen. Molimo da ubuduće ne koristite takav način prozivanja u postovima. Sa štovanjem, Moderator Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrummBrumm odgovoreno: 7. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2008. Poštovana, Koliko god pljuvali po novinarima, neki puta i oni dobro dođu za raskrinkavanje raznih vrsta gadosti. Moj savjet Vam je da sastavite opširan opis kriminalnih radnji na papir i odete u par redakcija (npr. 24sata, NoviList, Jutarnji/Večernji ...) na razgovor sa novinarima koji istražuju takve stvari. Tema izgleda jako zanimljiva i , ako dotični nisu na platnom spisku Bandita, potencijalna bomba. Naročito sada pred gradske izbore ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lab-tnt odgovoreno: 9. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2008. Zašto nestaju tekstovi???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.