ivana1969 objavljeno: 10. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2008. Bila bih jako zahvalna ako bi mi netko mogao dati konkretan odgovor na moje pitanje. Već mjesecima slušam naklapanja što od ljudi koji nemaju pojma o tome što od isntitucija koje također nemaju pojma. Naime, godinama se amaterski bavim fotografijom, nisam te struke. Jednom sam iz čiste zabave uzela fotoaparat na kumino vjenčanje i kada su fotografije bile gotove masu ljudi ih je primjetilo i počelo se raspitivati da li bi i njima fotografirala vjenčanja. U početku je to bilo iz gušta i zabave ali nakon nekog vremena su se počeli javljati i "nepoznati" ljudi i ja sam fotografiranje počela naplaćivati. Ne namjeravam se isključivo time baviti jer imam svoj redovni posao kojim sam zadovoljna i dobro je plaćen tako da otvaranje firme ili obrta ne dolazi u obzir. Zanima me koje su mi opcije kao fizičkoj osobi da taj svoj rad legaliziram? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.